Îngerii Ghizi – „2018: Privire asupra a ceea ce urmează să vină”

8b9df9e9da4586bbf77a292c1570ad51

Angelic Guides –  “2018: A Look at What’s To Come”

prin Taryn Crimi, 27 decembrie 2017

Ne-a fost cerut să ne împărtășim perspectiva energiilor viitoare pentru Anul Nou, anul 2018. Deoarece, în ce privește toți anii, fiecare își are propria semnătură vibrațională, dacă vreți. Vom fi bucuroși să ne împărtășim perspectiva asupra acestui An Nou, dar mai întâi dorim să nuanțăm pe scurt anul vostru calendaristic 2017.

Pentru majoritatea dintre voi, anul 2017 a fost încărcat printr-o abundență de suișuri și coborâșuri. A fost un an tumultuos pentru mulți, dar prin aceasta, au avut loc multe schimbări care s-au așezat. Am numit anul vostru 2017,  an de propulsie.  Am comparat procesul cu arcul și săgeata.

Primul trimestru al anului vostru, a fost locul în care ați țintit; ați căutat să alegeți cu grijă ținta dorită, iar restul anului l-ați petrecut lăsând săgeata și încrederea în proces. Odată ce săgeata a fost eliberată, a fost necesar, să învățați să aveți încredere în proces, deoarece, au fost atât de multe zone din viața voastră, care erau „în aer”, ca să spunem așa.

La începutul anului vostru, din 2017, v-am încurajat pe fiecare să deveniți foarte clari în ceea ce ați dorit să creați. Încrederea în proces este adesea o experiență provocatoare pentru oameni. Deși sunteți acum într-un loc foarte diferit de cel de la începutul anului, ați crescut exponențial, perspectivele voastre s-au schimbat drastic și ați câștigat  mai întâi, claritatea necesară cu privire la ceea ce doriți să creați.

Există un reflux natural, ce curge cu toată energia; la fel cum valurile oceanului trebuie să se retragă pentru a se împinge din nou înainte. Mulți dintre voi vor găsi anul 2018 un an deosebit de aglomerat. Am numit anul vostru din 2018, „Anul recoltei”.  Ați petrecut anul trecut, ajustând continuu și recalibrând alinierea. Așa cum un agricultor își plantează semințele și le îngrijește cu meticulozitate, astfel încât să-și poată recolta culturile când sunt coapte, tot așa veți face și voi.

În acest an, veți culege cu siguranță ceea ce ați țesut. Veți vedea manifestările tangibile, ale tuturor lucrurilor pe care le-ați pregătit cu sârguință în mintea voastră. 2017 v-a oferit fiecăruia claritatea necesară, prin numeroasele experiențe, pe care le-ați manifestat. Ați putut vedea foarte clar ce nu v-ați dorit și, ca rezultat, ați reușit să definiți mai clar ce vă doriți, astfel încât să puteți merge înainte.

Datorită naturii agitate a energiei, care va fi atât de răspândită în realitatea voastră în acest an, este important să vă faceți timp să vă odihniți. Va fi foarte important să vă ascultați corpul, deoarece va fi foarte ușor să vă prindeți în abundența energiei roditoare. Amintiți-vă că mintea, trupul și spiritul sunt la fel de importante și este necesar ca toate să fie îngrijite cu atenție, pentru a rămâne în aliniere.

Probabil, va fi foarte ușor să vă adunați în programele aglomerate, să faceți „liste” și responsabilități ale anului, însă multe beneficii vor veni din spațiul acordat timpului pentru a vă bucura de roadele muncii voastre. Veți avea mult mai mult succes în gestionarea energiei din acest an, dacă veți menține echilibrul.

Caracterul rapid, al anului, vă poate lăsa să vă simțiți atât epuizați din punct de vedere mental, cât și fizic. Până la sfârșitul anului 2018, veți fi uimiți de tot ceea ce ați realizat, deoarece energia sprijină productivitatea, evoluția, devenirea și mișcarea.

Mulți dintre voi ați ajuns la ceea ce ați putea numi o răscruce de drumuri, un loc al deciziilor importante și schimbărilor majore ale vieții. Energia din acest an nu va conduce la amânarea sau neglijarea luării deciziilor definitive. Circumstanțele și evenimentele vor crește rapid, dacă nu sunteți reticenți în a vă deplasa înainte.

2018 va părăsi multe sentimente ca și cum ar fi purtate de-a lungul unui curent puternic, rapid, într-un râu de curse. Vă încurajăm să permiteți acestei energii puternice, să curgă prin voi în mod liber, și nu veți mărturisi nimic altceva decât evenimente miraculoase care se desfășoară și care vă dau cele mai sălbatice vise. Deși, uitarea de a merge cu fluxul acestei energii, care se mișcă rapid, nu numai că va fi dificilă, dar va crea rapid dezastre în viața voastră. Când veți permite acestei energii să curgă prin voi, veți fi uimiți și uluiți de ceea ce puteți crea în acest an.

Potențialul vostru este nesfârșit, iar visele voastre sunt nelimitate. Utilizați energia din acest an cu înțelepciune. Puneți accentul pe rezultatele pe care le doriți cel mai mult, și veți asista la puterea creatoare extraordinară, pe măsură ce permiteți ca puterea universului să curgă prin voi.

Sperăm că acest mesaj v-a servit într-un fel.

În dragoste și lumină, noi suntem Îngerii Ghizi ”

http://sananda.website/angelic-guides-via-taryn-crimi-december-27th-2017/

https://www.angelic-guides.com/2017/12/26/2018-look-whats-come/

Copyright © 2012-2017 de către Taryn Crimi. Toate drepturile rezervate. Este permisă copierea și distribuirea acestui material, cu condiția să fie copiat conţinutul în întregime și neschimbat, să fie distribuit în mod liber, iar această notificare privind drepturile de autor și link-urile să fie incluse. http://www.Angelic-Guides.com

 

Traducere și postare: Ambarees; 28 decembrie, 2017,  00,30 pe

https://jawescreator.wordpress.com/2017/12/27/ingerii-ghizi/

O dimineaţă în prezenţa Îngerilor

Lasă un comentariu