Voi Aveţi Puterea

dfd5a60093bf2a6958b366d90b7ac257

You Have the Power

Channeled by Brenda Hoffman for http://www.LifeTapestryCreations.com, 30 martie 2018

Dragilor,

Următoarele câteva zile vor fi demne de remarcat pentru mulți. Pentru aceia dintre voi care au intrat în cele mai mari temeri sau regrete vor simți o schimbare în fiinţa și rezultatele pe care nu le-au anticipat chiar acum câteva zile.

Învăţaţi să direcţionaţi fiinţa şi continuaţi sau vă creaţi calea.

Deci, piese de care nu vă aduceţi aminte sau despre care nu credeaţi că v-au blocat în viaţa voastră prezentă, se vor prezenta pentru revizuire. Doriţi să vă bateţi pentru piesa respectivă sau doriți să vă deplasați? Aceasta va fi decizia voastră pentru că v-aţi simţit responsabili pentru acea „greșeală” ani de zile, poate eoni.

S-ar putea să fi observat deja şoaptele acelui secret ascuns, ce vă ţinea într-un loc în care nu mai vreţi să fiţi. Întrebarea este ce faceţi cu acestă memorie? Răspunsul este, tot ce vreţi.

Deoarece, dacă doriţți să vă continuați penitența, puteți. Sau aveţi posibilitatea să treceţi dincolo de acestă piesă. Trebuie doar să vă permiteți, să vă CUNOAŞTEŢI că nu mai sunteți acea entitate, indiferent dacă este vorba despre o viață trecută, prezentă sau viitoare.

Dacă sunteți de natură religioasă, ați învățat din copilărie că Iisus a intrat în pământul 3D pentru a vă ierta păcatele. Într-adevăr, vi se iartă pentru că sunteți parte din toate interpretările lui Dumnezeu.

Este timpul să înțelegeți cu adevărat una dintre puterile voastre recent acceptate. Puterea de a vă ierta la fel cum aţi sperat odată de la cineva din afara fiinţei voastre.

Un astfel de gând va face pe cineva supărat. Deoarece, acceptați că sunteți parte a lui Dumnezeu, a Universurilor sau a oricărei entități pe care o credeți mai puternică decât voi, dar nu puteți încă să acceptați că sunteți egali.

Deci, aceia dintre voi care refuză să îşi accepte pe deplin noua  totalitate vor continua să se înnămolească în auto-vină, aşteptând mereu că cineva din afara lor să îi ierte și să le spună că sunt un băiat sau o fată bună.

Aţi avut mereu puterea de a vă ierta. Ați negat doar această putere pentru a vă încadra în limitele lumii 3D, depinzând de orice forță exterioară ce să vă înveţe cum să trăiți, cum să vă rugați, cum să iertați – cum să fiți.

Odată ce vă declaraţi liberi de acele obstacole auto-făcute și auto-acceptate, vă permiteţi să vă dezvoltați în ființa puternică care sunteţi. Pentru acele bucăți care vă țin în frică, cele mai profunde secrete sunt pentru expunere și clarificare, vouă – nu lui Dumnezeu, partenerului, prietenilor, comunităţii sau familiei.

De asemenea, credeți că aveţi puterea de a denigra sau de a învinui pe alţii, precum și pe voi înşivă. Acest lucru nu este adevărat și niciodată nu a fost. Voi țineţi oameni ca Adolf Hitler și Iosif Stalin în dispreț, spunându-vă că sunteţi mai buni decât ei. Nu pentru că sunteţi neapărat, ci pentru că trebuie să daţi vina pe cineva pentru disconfortul vostru.

Voi credeţi că nu sunteţi atât de „răi”, așa cum sunteţi, așa că puteţi accepta temerile voastre. Fie că este vorba de un ucigaș în masă, de un hoț financiar sau politic, de un abuzator sau chiar mai mult. Nu pentru că le acceptaţi acțiunile, ci pentru că aveţi nevoie de ele să vă dovediţi că nu sunteţi atât de răi.

Într-adevăr, toți aveți în substrat mai multe ocazii de rușine. Cele mai multe dintre ele pe care le-ați disecat și eliminat. Dar pentru mulți, există o rușine profundă pe care v-a fost frică să o explorați pentru voi, crezând că este o rușine prea teribilă pentru a fi expusă sau a fi exprimată.

Această rușine ar putea fi ceea ce revizuiți în următoarele câteva zile. Nu în durerea și remușcările pe care le-ați avut legate de această problemă, ci în sensul de a vă ierta. Știind că iertarea este dreptul și responsabilitatea voastră, și nu aceea a oricărei alte persoane sau entități. O înțelegere a cine sunteți și ce credeți că trebuie să explorați la acel moment.

Următoarele câteva zile vor fi legate de auto-iertare. O trăsătură sau o abilitate pe care ați avut-o întotdeauna, dar, nu ați folosit-o când ați fost o entitate 3D crezând că există cineva mai mare sau mai bun decât voi.

Acum sunteți preocupaţi de faptul că această auto-iertare, această reînviere a ceva de care vă este frică sau de rușine va fi prea dureroasă pentru a fi contemplată.

Contrar temerilor voastre, trebuie doar să expuneți frica și apoi să vă iertați. Unii dintre voi, poate nici măcar nu ştiţi care este frica, pentru că s-ar fi putut întâmpla într-o viaţă 3D diferită. Trebuie doar să vă permiteți să știți că sunteți cel care vă iartă.

Nu mai trebuie să vă bazați pe cineva din cer pentru a vă ierta deoarece acea entitate a fost întotdeauna voi. Conceptul vostru 3D despre Dumnezeu a fost experimentat pentru prima dată prin povestiri religioase pe care le-ați auzit ca un copil, povestiri care vă încurajează să credeți că cineva are puterea de a vă ierta.

Acum că învăţaţi să vă acceptați puterea în această viață, este timpul să opriți un alt mit 3D. Sunteți singura entitate care vă poate ierta. Deoarece viața voastră este a voastră. Nu aparține altuia și niciodată nu a aparţinut, chiar dacă, în masă, ați creat acest mit pentru a vă permite să fiți 3D.

De ce credeţi că a fost creată karma şi, conform miturilor voastre, odată ce aţi trecut dincolo de pământ, aţi revăzut viața voastră 3D și aţi reintrat pentru a juca karma pe care aţi creat-o? Vedeți diferența în modelele de credință? La un capăt, trebuie să cereți lui Dumnezeu să vă ierte. Și la celălalt, trebuie să părăsiți pământul pentru a vă ierta numai pentru a relua un rol similar în sens invers, înainte de a vă putea ierta și a permite altora să iasă din acea poveste.

Într-un sens, cele două concepte de iertare nu sunt compatibile, iar în altul ele sunt complet compatibile. Într-adevăr, în ambele scenarii, nu sunteți suficient de puternici pentru a vă ierta în timp ce vă aflați pe pământ. Acest lucru nu a fost niciodată adevărat.

Permiteţi ca acea rușine profundă să fie expusă ştiind că sunteți singura entitate care poate clarifica această durere și aţi fost întotdeauna. Diferența este că începeţi să credeţi că puteţi să faceţi aceasta în timp ce sunteţi pe pământ. Un pas mare înainte într-adevăr. Așa să fie. Amin.

LifeTapestryCreations.com. Dacă doriți să primiți Blogurile Brendei când sunt postate, faceți clic pe butonul Abonare din partea superioară a paginii Blog & Abonare, apoi faceți clic pe – Abonați-vă la Blogul Brenda prin e-mail. Completați abonamentul introducând adresa dvs. de e-mail și acceptând confirmarea prin e-mail.

Drepturi de autor 2009-2018, Brenda Hoffman. Toate drepturile rezervate. Vă rugăm să nu ezitați să distribuiți acest conținut altor persoane, să postați pe blogul dvs., să adăugați la buletinul informativ, etc., dar să mențineți integritatea acestui articol prin includerea autorului / canalului: Brenda Hoffman & link-ul site-ului sursă: LifeTapestryCreations.com.

https://lifetapestrycreations.wordpress.com/

Traducere Ambarees: postat pe https://jawescreator.wordpress.com/2018/04/04/voi-aveti-puterea/; 04 aprilie, 2018; 10:10

Epifanie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s