Actualizări energetice-Mergeţi cu simţirea voastră

f1949fc403c248dc8fe6737daaf4401c

Energy Update – Go With Your Gut

Morag, 19 aprilie 2018

Masivele pulsuri solare geomagnetice ne aruncă atât pe noi cât și pe Gaia, în frecvenţe energetice ridicate. Pe măsură ce lumea pare să sufere o implozie, mulţi dintre noi raportează vibrații ridicate. Ameţeli, greață, sunete în urechi, sinuzite și disfuncţionalităţi ale somnului sunt cauzate de frecvenţele solare fluctuante, perturbatoare. S-ar putea să fim conştienți de alte timpuri. Putem să vedem vieţi paralele în starea de vis. Este posibil să avem interacțiuni ciudate cu natura în perioadele de impulsuri vibratorii înalte. Politica globală are o întorsătură apocaliptică și mulți dintre noi răspund într-un mod ciudat de calm. Există o recunoaştere intelectuală a presupusului dezastru iminent sub o anumită formă. Colapsul economic, războiul trei mondial, revenirea la sclavia imperialistă deschisă … Ne confruntăm cu furie, şoc, tristeţe şi neîncredere. Ne putem simți copleșiți, ieșind din etapa radicală, şi dacă alocăm prea mult timp sau energie angajându-ne cu iadul din matricea muribundă.

Distanța poate fi creată prin ridicarea în cea de-a cincea dimensiune, prin cultivarea și locuirea unui spațiu de calm interior. Ne găsim în mod intuitiv în acea zi renunţând. Pentru fluxul universal de energie, permitem zilelor noastre să se desfăşoare conform instinctelor noastre. Căutăm să fim prezenţi în fiecare moment. Suntem destul de duri. Putem observa minciuna cu precizie laser. Vedem pierderile de timp, narcisiştii, sopârlele şi paraziţii care se zbat pentru dramă şi atenţie. Suntem capabili să ne întoarcem în câmpul lor energetic scăzut, să-l împiedicăm să interfereze cu propriul nostru câmp. Antenele energetice se agită cu mult înainte ca pericolul sau trauma să se întâmple. Suntem mai buni în interpretarea semnalelor. Răspundem energiei noastre peste celelalte simțuri ale noastre.

Furtunile Solare produc valuri de vibrații puternice. Suntem inundaţi ca un radio, cu mai multe staţii noi, care funcţionează pe lungimi de undă inaccesibile anterior. Le putem regla în recunoștință, dragoste, compasiune, pace și fericire zen. Uneori, pe măsură ce valurile spală prin noi, s-ar putea să simțim că suntem pe un montagne russe care este propulsat tot mai sus. Prăbuşirea înapoi în cea de-a treia dimensiune poate fi destul de bruscă sau subtilă. Pământul în prezent ne ajută să eliberăm blocajele în zen și să lăsăm spiritul să se înalțe. Chiar și atunci când tot ceea ce ne înconjoară este teribil, nu poate să scuture un sentiment intern de linişte. Încrederea în universuri se construiește în mod constant. Ne abandonăm universului, permițând zilelor noastre să respire. Suntem ceea ce suntem. Renunțând la control sau încercând să ne gestionăm micro-viețile, ne permitem să creăm pozitivitate. Acceptăm greșelile. Îmbunătățim creşterea și schimbarea. Învățând să navigăm și să actualizăm, înseamnă să învăţăm să avem încredere în intuiția noastră în prezent. Extinderea conștiinței noastre pentru a ieși din roata matricei de hamster a fricii necesită trei schimbări fundamentale ale vieții.

Recunoştinţa înlocuieşte dorinţa, nevoia, invidia si lăcomia. Recunoştinta eliberează stresul. Evaporarea anxietăţii ne obligă să ne re-prioritizăm vieţile. Începem să vedem ce ne hrănește cu adevărat și ce nu. Suntem recunoscători pentru iubirea din viața noastră și, la rândul ei, creează dragoste. Noi devenim oameni mai blânzi și mai umili. Dezvoltăm puterea interioară pentru a ne proteja pe noi înșine și viețile noastre, fiind recunoscători pentru ceea ce avem.

Centrându-ne asupra iubirii vibraţiilor înalte cinci dimensionale, doborâm concurența, stresul și nesiguranța. Nu există timp pentru negativitate atunci când suntem prezenţi, când recunoaştem că fiecare interacțiune deţine potențialul cosmic. Putem ridica frecvenţele sau le putem micșora. Putem răspândi urâtul sau putem străluci lumina în frecvenţele 3D îngroşate de ceață. Avem puterea să deţinem fiecare moment. Elita ce ne-a programat în apatie și neajutorare, a căzut în mentalitatea victimei. Atenţia ne lasă liberi pentru a tăia trena ce ne menţine status quo-ul. Facem valuri, în momentul de faţă ne ridicăm respectul de sine.

Meditaţia este locul unde se produce adevărata expansiune a conştiinţei. Când înțelegem că facem parte din ceva mult mai mare. Când medităm excavăm gunoiul și murdăria, și lăsăm lumina să ne inunde sufletul. Ne deschidem chakrele și devenim din nou fiinţe întregi. Mintea spiritul, corpul sunt stimulate, hrănite și conectate.

Știm când să ne oprim. Ce luptă să luptăm. Când să lăsăm garda sau să ne ridicăm scutul. Acestea sunt abilitățile necesare pentru a naviga în lunile următoare. Știind când e timpul să fim războinici și când să reîncărcăm. Nu uitați niciodată să utilizaţi o protecţie adecvată în orice moment. Cristalele, mantrele, înţelepciunea, ghizii și ființele ascensionate joacă un rol în a ne proteja pe măsură ce ne ridicăm frecvenţele odată cu Gaia. Cum facem față situațiilor în timpul și după actualizări, devine o chestiune de energii emoționale. În viața noastră, rutina noastră zilnică devine mai simplă pe măsură ce permitem nucleului nostru, plexului solar și celui de-al treilea ochi să conducă calea. Ne ascultăm interiorul. Abandonăm îngrijorările, permițând prezentului să fie preocuparea noastră principală. Acceptăm cine suntem în orice moment trecut sau viitor. Căutăm doar să rămânem calmi și inima să ne conducă în clipa conștientizării.

Toate acestea nu înseamnă că ne petrecem zilele ca niște călugări. Pentru a fi calmi încă trebuie să fim în vibraţia dragostei. Pentru a satisface fiecare nouă situație, interacționăm în dragoste. Noi nu devenim împinşi sau plăpânzi prin renunţarea noastră, ne redobândim suveranitatea în schimb. Noi ajungem într-un loc al acceptării, facem pace cu cine suntem. Suntem mai puțin speriați de timpul liniar. Timpurile și liniile temporale limită ale maşinii propagandiste, ale polarității pierd semnificativ. O săptămână se îmbină cu următoarea, pe măsură ce un flux trece. Vom înțelege că facem parte din ceva mai mare decât noi. Sincronicitățile ne învață că universul este cunoaştere, și mister, și miracol și că suntem parte din el. Ne separăm mai mult de algoritmii matricei, capitaliste, rasei de șobolan, de mai multe. Ne despărțim de secătuirea oamenilor, recunoaştem suveranitatea lor. Învățăm să ne protejăm. Simțim pericolul. Suntem insuflaţi de departe, de momente de fericire liniștită.

Furtunile geomagnetice cauzează toate acestea și multe altele. Adânc în retrogradul lui Jupiter ni se arată că, și atunci când totul pare în neregulă, când cel mai rău este acolo, ne putem simți încă fericiţi. Încă mai trăim bucurie în viața noastră, mulțumire, apreciere și iubire. Învățăm lecția fundamentală a trezirii, suntem în controlul propriului cadran emoțional. Valurile emoţilor vor continua sa vină, dar putem alege pe care sa ne plimbăm. Putem alege bătăliile cu înțelepciune. Putem să plecăm sau să rămânem. Putem plânge sau râde. Depinde de noi. Împuternicire pentru unii, înspăimântare pentru ceilalți. Recunoscând că ținem frâiele vieții noastre este pilula roșie, momentul pilula albastră. Este esenţial să rămânem conectaţi pentru a întâmpina adevărul aspru al întunericululi lumii reale. Libertatea lumii noastre este gândirea liberă, compasiunea și creativitatea.

Pentru moment, evitaţi să susţineţi bănuielile. Încercați să nu lăsați ego-ul, copilul interior, să vă domine gândurile. Opriți temporar mediile globale. Relaxați-vă, oameni. Politica pantomimelor care se desfășoară, ne distrage atenția de la sinistru. Întotdeauna am știut aceasta. Întotdeauna pun în scenă ură și războaie. Nimic nu s-a schimbat, cu excepția faptului că mulți dintre noi se trezesc și se întreabă, de ce. Au urmărit datele noastre ca niște vânători deranjați, pentru ce? Anunțuri ţintite? Măsuri politice. Bani și profit. Cine știe. Cui ii pasă. Suntem o specie tribală deschisă, ne place să împărtășim și să comunicăm. Nu trebuie să ne schimbăm. Cabala ar trebui să plece, timpul său a trecut. Fie ca omenirea și Gaia să treacă bine în frecvenţele cinci dimensionale şi dincolo. Pacea este posibilă pentru oameni. Crezând. În dragoste și lumină surferi cosmici 🙏🏻.

 

https://in5d.com/energy-update-go-with-your-gut/

Traducere: Ambarees: 29 aprilie, 2018; 14:30; postat pe

https://jawescreator.wordpress.com/2018/04/29/actualizari-energetice-mergeti-cu-simtirea-voastra/

Muzica florilor de liliac

Lasă un comentariu