Doar Voi

Zbor

Just You

 Brenda Hoffman. 28 septembrie, 2018

Dragilor,

Vă simțiţi singuri, răniţi sau supăraţi? Acest lucru se întâmplă deoarece, îi spuneți la revedere grilei mondiale de victimizare şi de îngrijire 3D.

Vă opuneţi vouă, deoarece, aţi spus la revedere, amândurora. Prin urmare, vă aveţi viața personală, dar nu comunitatea Pământului, ca un întreg. Furia voastră din ultimele zile a fost să descoperiţi că nu mai trebuie să urmaţi nivelul mondial. Că sunteți o ființă suverană, fără să fie nevoie, să faceți așa cum dictează cei pe care îi etichetați lideri.

Această bravură este înspăimântătoare, pentru că a trecut timp de când ați declarat, sau chiar v-ați gândit la voi în calitate de ființe suverane, în timp ce vă aflați pe Pământ.

Voi intrați pe un teritoriu nou și înfricoșător. Cine vă va spune, dacă sunteți bine sau nu? Aceasta este esența mâniei, fricii și durerilor voastre curente, pe măsură ce vă dați seama că „regele și / sau regina, nu poartă haine”.

Ați remarcat deja acest lucru, în familia și comunitatea apropiată, dar, ați sperat – cel mai probabil că ați ascuns de voi – că cineva vă va salva, că cineva vă va spune vouă și altora ce să faceţi și când. În schimb, descoperiți că liderii mondiali de care depindeți nu reușesc, sau își pierd capacitatea de a conduce.

Bineînțeles, sunteţi speriaţi, deoarece, aceasta înseamnă că nu e nimeni altul, să îl urmaţi, decât voi. Imaginea de ansamblu, a securității globale sau a cunoașterii nu mai există. Sunteţi doar voi. Un gând înspăimântător. Un pic este ca și cum părinții voştri v-ar fi abandonat, înainte să credeţi că sunteţi pregătiţi, să trăiţi singuri.

Aceste probleme politice, guvernamentale, de securitate vă împing în situaţii pe care nu le-ați imaginat, când v-ați declarat pentru prima dată suveranitatea. Deoarece, ați crezut că astfel va însemna, că veți fi un individ unic, sub umbrela ocrotitoare, a unui minunat lider mondial.

Nu sunteți suverani, dacă vă spune cineva cum să trăiți. Enormitatea acestei afirmații este destul de înspăimântătoare, pentru că nu aveţi idee cum este să trăiţi fără reguli imperioase, și fără să daţi teste. Cine va stabili sistemele juridice, politice sau orice alte sisteme? Cine vă va spune ce să faceți?

Nu puteți încă să vă imaginați momentul, în care regulile nu sunt necesare, pentru că nu ați fost niciodată pe Pământ fără reguli și lideri.

Acceptați că, odată ce treceți de pe Pământ, sunteți liberi să lucrați în orice dimensiune sau în mediul pe care îl doriți, dar nu vă puteți imagina aceeași libertate în timp ce vă aflați pe Pământ.

Deci, sunteţi înspăimântaţi și îngrijoraţi de faptul că nu vă veţi împlini visele pe o cale unică. Deoarece, calea voastră unică a fost concepută de către Pământul vostru ca fiind o cale în cadrul liniilor directoare, ale unei forțe exterioare, care vă informa despre corectitudinea voastră, sau mai mult. până în punctul în care ceilalți au avut dreptate sau nu. Ați avut libertatea să vă exploraţi calea, deoarece, cineva din afara voastră se ocupa de restul lumii.

Nu aşa trebuie sa fie. Sunteți proprii voştri gardieni. Nu sunteți gardienii fratelui sau a surorii voastre, sunteți proprii gardieni, la fel ca şi ceilalți. Și, chiar dacă nu vă puteți imagina cât de mult va funcționa Pământul fără lideri mondiali, unitatea voastră este astfel.

Ca și când ați inițiat tranziția cu luni, ani sau decenii în urmă, atunci nu aveaţi posibilitatea să înțelegeţi cum veţi evolua, că voi acum veţi exista. Deci, aşa este acum. Cei care doresc să vindece mediul, vor face acest lucru. Cei care doresc să facă parte din orice altă funcție sau departament de întreținere modială, vor face.

Guvernele Pământului evoluează rapid, de la nevoile țării la cooperarea universală. O cooperare dificil de descris în acest moment, dar, se realizează ceva deplin și minunat, permițând fiecăruia de pe Pământ să facă parte din elementele cele mai interesante – și, prin urmare, cele mai pline de bucurie – pentru el sau ea.

Noul Pământ, nu înseamnă să fii mai bun decât o altă țară sau zonă, ci să jucăm împreună ca Unul, în pace și da, bucurie.

Ceea ce vă oferă bucurie este drumul spre fericire și pace. Așa cum este adevărat pentru toți cei care doresc să facă parte din Noul Pământ.

Frica nu mai este elementul imperativ, al securității. Nu este nici bucuria că țara (echipa) voastră este cea mai bună. Cel mai bun este acum definit de unicitate, pace și bucurie, în loc de concurență.

Un concept dificil de înțeles, dacă nu sunteți implicați în el. Așa cum a fost adevărat înainte de a vă actualiza libertatea personală.

Mulți se întreabă cât de multă durere emoțională este necesară, pentru a șterge controlul liderilor. Chiar dacă va exista o anumită durere, așa cum este adevărat cu privire la orice schimbare, relieful superior va contracara orice durere s-ar putea simți.

Dacă vă aflați printre iniţiatorii timpurii, care au trecut de zeci de ani, probabil vă întrebați dacă veți fi pe Pământ în această viață. atunci când se vor întâmpla acestea. Cel mai probabil, deoarece, toți cei care se transformă, au mai puțin teamă, creând activitate mai puțin dăunătoare în interiorul celulelor.

De-a lungul veacurilor, celulele voastre au făcut minuni în a vă continua ființa, în ciuda ravagiilor continue de teamă, care diferă foarte puțin de cancer sau de boli similare. Pe măsură ce aceste temeri se disipează, va fi nevoie ca celulele voastre să se cureţe în mod continuu, curăţându-se de resturi. Îmbătrânirea este mai mult despre faptul că celulele voastre sunt acoperite de teamă și de furie, apoi de inevitabilitatea îmbătrânirii, după cum credeţi acum.

Dar, îmbătrânirea este un subiect pentru discuții ulterioare. Este suficient să știți că guvernele lumii de care depindeți acum să vă duceți viața, dispar unul câte unul – mai rapid decât vă puteți imagina acum.

Ca atare, este timpul ca ființe unice, să vă străluciţi lumina libertății voastre. Așa să fie. Amin.

LifeTapestryCreations.com. Dacă doriți să primiți Blogurile Brendei când sunt postate, faceți clic pe butonul Abonare din partea superioară a paginii Blog & Abonare și apoi faceți clic pe – Abonați-vă la Blogul Brenda prin e-mail. Completați abonamentul introducând adresa dvs. de e-mail și acceptând confirmarea prin e-mail.

Drepturi de autor 2009-2018, Brenda Hoffman. Toate drepturile rezervate. Vă rugăm să nu ezitați să distribuiți acest conținut altor persoane, să postați pe blogul vostru, să adăugați la buletinul informativ, etc., dar să mențineți integritatea acestui articol prin includerea autorului / canalului: Brenda Hoffman & link-ul site-ului sursă: LifeTapestryCreations.com.

https://lifetapestrycreations.wordpress.com/

Traducere Ambarees; postat, în 02 octombrie, 2018; 20:00 pe: https://jawescreator.wordpress.com/2018/10/02/doar-voi

Călătorii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s