MICHELLE WALLING: “Falsul Matricii Misiunea Truc”

19 NOIEMBRIE

MICHELLE WALLING: “The False Matrix Mission Trick”

16 noiembrie 2018

O tactică populară a luminii false este să vă facă să simțiţi că sunteţi”aleşi”, cu o misiune care este mai presus de toate, inclusiv faţă de relațiile umane și iubire. Mulți oameni trec peste vindecare, și canalizează pe site-uri web, fără a-şi face mai întâi munca interioară, pentru că un „ghid” a venit la ei cu un mesaj.

Suntem cei mai buni creatori și, atunci când mai lucrăm și creăm din vibrații scăzute, TOTUL devine distorsionat. Aceasta este natura realității matricei. Totul este înapoiat, și cu capul în jos, iar adevărul este că noi am creat astfel. Acum este timpul pentru a re-crea. Mai întâi trebuie să recunoaștem ceea ce trebuie să fie re-creat, iar în acest caz este vorba despre o denaturare. Metode de vindecare distorsionate, ghizi şi mesageri distorsionaţi și, mai presus de toate, distorsionări cu accent pe adevărata misiune.

Mai presus de toate, voi sunteti aici pentru A FI IUBIRE ÎNTR-UN TRUP UMAN. Transmutarea întunericului din interior, este principala ţintă a întrupării noastre. Relațiile (nu doar cele intime), ne pot ajuta să vedem lumina din noi înșine, și ne pot ajuta să ne iubim pe noi înșine. Când altcineva ne iubește, ne face să ne simțim onorată iubirea noastră. Iubirea pentru noi înşine, este prima cale înaltă, dar dacă avem probleme, atunci relaţiile sunt a doua. Oamenii au NEVOIE de relaţii. Ei au nevoie de atingere și interacțiune cu alți oameni. Mulți dintre noi am venit aici doar pentru acest motiv și APOI să facem o misiune secundară în a-i ajuta pe alții, pe măsură ce stăpânim iubirea.

Numai atunci când găsim iubirea și adevărata lumină în noi înșine (înfruntându-ne umbra și mergând în interior), am putea, să începem să fim capabili sau suficient de experimentați, pentru a-i ajuta pe alții să facă același lucru. Suntem TOŢI aleşi, cel puțin aceia dintre noi care nu sunt NPC (personaje sau ființe fără suflet).

Personal, am fost atât de dornic să ajut omenirea, încât am sărit în schimbul de informații cu câțiva ani în urmă, înainte de a mă confrunta complet cu umbra și ego-ul meu. Am fost informat de unii oameni care l-au canalizat pe „Lordul” Metatron, Arhanghelul Mihail și Isus, că sunt special și am venit aici pentru a ajuta umanitatea. Desigur, am vrut să-mi termin misiunea, mai ales ca să mă grăbesc și să părăsesc realitatea 3D. Am coborat prin câteva găuri de iepure false și mi-am găsit calea, simțind că ceva nu era corect cu privire la ceea ce împărtăşeam. Poate că a trebuit, ca unii dintre noi să coborâm în aceste găuri de iepure, astfel încât să putem realiza capcanele și să-i ajutăm pe alții să nu-și piardă timpul și energia în ele. Aceste capcane se referă la conectarea în noi pentru a ne lua energia și menţinerea distragerilor înafara noastră.

Chiar și misiunea Seminţelor Stelare a fost deturnată de întuneric, deoarece, a avut posibilitatea să privească în viitor, să se infiltreze în fiecare aspect, a ceea ce suntem să facem aici. Da, semințele stelare sunt aici pentru a ajuta, dar trebuie să ne ajutăm mai întâi, altfel ele doar agravează problema. Una dintre falsurile misiunii luminii a fost să încerce să ne ducă la pământul interior sau în afara planetei și chiar să creeze un alt Pământ 5D, unde să ne deplasăm, deşi era încă conectat la matrice.

Amintiți-vă Semințe Stelare, calea # 1 prin care aveţi posibilitatea să ajutaţi umanitatea este să lucrați mai întâi cu voi înșivă. Suntem cu toții conectați ca şi colectiv și, când unul se schimbă, afectează pe toată lumea și tot ce este pe Pământ. Ce se întâmplă pe Pământ afectează întregul Univers. Lucrarea de sine presupune revenirea la propria voastră matrice, de la o realitate distorsionată la o creație organică.

Misiunea REALĂ pentru fiecare sursă care se află aici este:

Deveniți exemple, deconectați-vă de la programele de frică ale matricei, faceți-vă munca cu umbrele și deschideți-vă inima. Revocați-vă contractele și dizolvați-vă credințele false și programarea. Iubiţi-vă și fiţi responsabili pentru gândurile, acțiunile și cuvintele voastre. Aflați cum să aveți încredere în intuiția voastră și să ascultați ceea ce are nevoie organismul vostru, și renunţaţi să vă ghideze oricine altcineva. Când într-adevăr înțelegeți natura realității în care suntem, atunci împărtășiți ceea ce ați învățat. Împuterniciți-i şi pe alții să facă același lucru. Fiți atenți la locul în care vă așezați, la concentrarea și intențiile pentru creație. Dacă e orice altceva, ridicaţi-vă vibrația suficient de sus, pentru a ocoli tunelul fals, dacă treceţi din corpul vostru fizic.

Ajutorul pe care îl primim este sub forma unor valuri de lumină și iubire de vibraţii mai înalte. Acestea cresc în mod constant vibrația fiecăruia, dar în același timp provoacă haos, pe măsură ce matricea falsă se prăbușește. Se poate simți uneori ca o plimbare cu un roller coaster, deoarece suntem aclimatizați cu izbucniri uriașe de energie și apoi perioade de odihnă. Dintr-o perspectivă mai înaltă, dinafara timpului, ar putea părea că un val mare de energie explodează pe planetă pe neaşteptate.

Privind dezlegarea reîncarnării cu lumină falsă pe termen lung, pentru că Pământul vibrează deja tot mai înalt, mulți oameni chiar acum nu ar avea o problemă cu lumina falsă a tunelului. Tehnologia utilizată de gri se află la o frecvență vibrațională 4d. Pur și simplu nu ar fi capabili să atragă fiinţele cu o frecvență 5d. Frica de a muri începe să dispară, pe măsură ce ne dăm seama că nu vom muri, ci doar vom schimba vibraţia în aceeaşi locaţie până când vom fi capabili să ne mutăm din această locaţie.

Oricât ne-ar plăcea să ne întoarcem acasă, avem nevoie să fim aici prezenţe pe deplin, ființe multidimensionale, împământate într-un un corp fizic. SUNTEM aici pentru o misiune, dar misiunea este să transformăm în 5d şi mai sus realitatea de AICI, prin suprascrierea codului matricei false și acest lucru se face prin auto-vindecarea și echilibrul punctelor zero. VOM AJUNGE acasă într-o zi, dar acum lucrarea este să fim acum „bocanci pe teren”. Dacă abandonăm Pământul și pe aceia, pe care am venit aici să îi ajutăm, atunci îi predăm forțelor întunecate, care au controlat acest lucru de milenii. Cu cât mai mulți oameni realizează acest lucru și iau mingea pentru munca lor interioară, cu atât mai repede această vrere se va întâmpla. Se întâmplă deja acum și este important, să continuăm să vedem prin ghizii falşi care se folosesc de capcanele egou-lui nostru pentru a ne face să ne simțim mai speciali decât alții. Oricine se află pe spate, extaziat de lumina falsă și nu termină niciodată cu mesajele de promisiune, întârzie progresul nostru.

Mulți oameni ar prefera să privească mai degrabă ceva frumos și strălucitor, decât să se uite la ei înșiși. ” Acolo afară” va continua să se înrăutățească, până când oamenii vor înțelege, colectivul crează în mod inconștient lumea exterioară prin distorsiuni. La fel de îngrozitor cum arată, cu adevărat poate fi curățată, când oamenii încep să lucreze împreună pentru a se susține reciproc pentru vindecarea lor însăşi. Acest lucru este asistat cu adevărul despre ceea ce se întâmplă real în matrice. Deși, acest adevăr nu poate forța pe alţii, în cele din urmă, deoarece viața lor devine prea distorsionată și provocatoare, ei nu au altă posibilitate decât să se oprească și să se uite la ceea ce se întâmplă. O ființă puternică, informată, care se detașează de matrice, ne aduce cu un pas mai aproape de dizolvarea ei, din cauza lipsei de energie creatoare care o susține.

 

Michelle Walling este o terapeută holistică, specializată în sprijinul Semiţelor Stelare, este o vorbitoare motivaţională, scriitoare, webmaster și gazdă a unor emisiuni de radio. Site-urile sale sunt: michellewalling.com, Howtoexitthematrix.com, Cosmicstarseeds.com și Cosmicawakeningshow.com.

~ prin intermediul HowToExitTheMatrix.com

https://ascensionavatar.wordpress.com/2018/11/16/michelle-walling-the-false-matrix-mission-trick/

Imagine Pinterest

Traducere Ambarees, postat în 19 noiembrie 2018; 20:28 pe: https://jawescreator.wordpress.com/2018/11/19/michelle-walling-falsul-matricii-misiunea-truc/

Claritate

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s