Sunteți într-un flux echilibrat?

Ann Albers

Are You in a Balanced Flow?

De Ann Albers, 6 decembrie 2018

Înainte de fiecare expirație, trebuie să inspirați. Înainte de fiecare inspirație există o expirație. Când voi dăruiți, primiți. Când primiți, dăruiți. Când cheltuiți, este pentru că este necesar ca ceva să fie salvat sau doriți să economisiți pentru a plăti achizițiile voastre.

În toate lucrurile din prezența vastă și magnifică a Divinului, trebuie să existe circulație. Energia trebuie să curgă spre voi, prin voi și de la voi, pentru ca voi și Universul să fiți sănătoși.

Când energia este blocată, vă simțiți neplăcut sau obosiți. Când energia spirituală curge, simțiți bucurie și nelimitare fizică. Aveți acces la Sursa neîntreruptă și constantă de energie, în orice moment. Nu trebuie să vă simțiți obosiți. Nu trebuie să simțiți durere. Cu toate acestea, mulți dintre voi, pur și simplu nu au fost învățați cum să își păstreze energia în flux.

Există o tendință umană să vă aliniați sentimentele, de exemplu. Corpul vostru încearcă să mențină energia, ca o baterie, cât de bine poate. Cu toate acestea, el devine „supraîncărcat” cu emoții îndesate, și începe să atragă mai mult din acea energie, din lumea exterioară. Destul de curând, ca o persoană cu „fixare statică”, aveți tot felul de energii blocate pentru voi. De îndată ce găsiți o ieșire sănătoasă pentru aceste sentimente, energia se pune în mișcare încă o dată, și tot ceea ce vă „lipsea” este ușor spălat în flux.

Există, de asemenea, convingerea că „este mai bine să dăruiți decât să primiți”. Într-adevăr, cele două nu pot fi separate. Când dăruiți, primiți bucurie, satisfacție, delectare, văzând primirea celui căruia îi dăruiți. Când primiți, dacă o faceți cu grație, aveți darul dăruitorului cu propria voastră bucurie și apreciere. Dacă dăruiți, dar refuzați să primiți, puteți deveni cu ușurință amari, frânți și epuizați. Dacă primiți, dar refuzați să vă dăruiți iubirea, veți fi cu adevărat foarte singuri, pentru că niciodată nu veți simți iubirea lui Dumnezeu, care emană din interiorul vostru.

Dăruirea și primirea nu trebuie să fie „chiar” în sensul material. Pur și simplu, trebuie să fie simțită bună în sens energetic. Veți ști când nu mai curgeți prin oboseală, durere sau supărare. Veți ști când sunteți în flux din nou, prin sentimentele de ușurare, mulțumire și bucurie. Chiar și corpul vostru se va relaxa atunci când veți simți din nou fluxul harului, care trece prin canalele sale neobstrucționate. Inima voastră va fi în bucurie!

Deci, dragilor, în acest sezon dăruiți, prin toate mijloacele, împărtășiți iubirea voastră. Dar, nu uitați să primiți, de asemenea. Așezați-vă. Respirați. Primiți iubirea și iubirea lui Dumnezeu. Primiți-vă darurile cu grație. Dăruiți-vă recunoștință și apreciere.

Mai presus de toate, dăruiți darul prezenței voastre. Sinele adevărat, sincer și autentic dăruit lumii fără rușine sau vină – în orice moment dat – este cel mai mare dar pe care-l puteți dărui. Un trandafir este făcut să înflorească și totuși spinii sunt un dar al prezenței sale. Toți sunteți un cadou, dragilor. Dăruiți-vă lumii în mod sincer, iar în schimb nu veți avea obstacole în a primi iubirea noastră.

*****

Împărtășiți mesajele noastre cu iubire și recunoștință

IUBIRE US @ MeWe mewe.com/join/lovehaswon

https://lovehaswon.org/are-you-in-a-balanced-flow/

Imagine: Pinterest

Traducere: Ambarees, postat în 06 decembrie, 2018; 20:20 pe: https://jawescreator.wordpress.com/2018/12/06/sunteti-intr-un-flux-echilibrat/

Azi despre a primi dăruire

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s