Daruri pentru Noul Pământ

daruri imagine

New Earth Gifts

Adeana M. Slater, 28 noiembrie, 2018

Acest Adevăr Absolut, este posibil să fie adus din nou, și din nou, asemănându-se pentru unii cu zicala, cum ai „bate apa în piuă”. Nu va deveni niciodată fără rost, atâta timp, cât pe măsură ce mergem, îi vom putea ridica pe cei rătăciţi. Acești rătăciți, sunt sufletele frumoase, care după cum se pare, s-au alăturat NOUĂ în ultimul minut, iar noi luăm viteză pe măsură ce mergem. Ei sunt literalmente aduşi la viteza necesară în mai puțin timp, decât cei care au fost Predecesori mereu.

Acest lucru pune accentul pe Predecesori și pe aceia dintre voi, care inițial aţi pregătit calea, și aţi făcut posibil ca alții să se alăture ușor și fără efort. Acest lucru aduce și Adevărul că, Predecesorii au vindecat deja o mare parte din energia colectivă și că cei care se alătură acum, nu trebuie decât să se confrunte cu propriul lor bagaj specific. Nu este necesar, ca neapărat să existe traume sufletești, dacă grupul vostru Monadă a făcut deja aceste curăţări pentru voi.

Aveți ocazia să vă vindecaţi în mod specific doar în această viață. Aceasta va accelera imens acest proces de evoluție al sufletului. Cu alte cuvinte, cei ai Luminii, care s-au oferit voluntari și au fost chemați să vindece în mod specific, și să transmute această energie densă, pentru a permite acesteia schimbări înalte, ştiu și vor face posibil, ca oricine urmează aceşti pași, să aibă o tranziție mai ușoară.

Vindecarea sufletelor nu este niciodată ușoară. Nu are loc fără provocări sau greutăți. Pe măsură ce energia colectivă hotărăște să se vindece, aceeași energie a schimbării; dorințele de creștere ale sufletului și dragostea abundentă, devin o parte a oricărui om, care dorește să participe și să fie un participant activ al schimbării. Este într-adevăr un val de energie, care nu va trece prin voi, dar includeţi-vă, dacă intenţionaţi să fiţi o parte din el. Predecesorii au învățat cum să navigheze și să stăpânească acest val de energie.

Ei au eleganţă în ţinutele de vară, cu placa de surf în mână, fiind mereu pregătiți să conducă următorul mare val ENERGETIC, care vine și se îndreaptă spre ei. Sunt profesioniști în acest sens. Iar ei pot stăpâni cu ușurință acest val. Ei sunt capabili, să navigheze în această dificultate și în următoarele, în timp ce se mențin constanţi pe propriul lor surfboard. Prin urmare, ei sunt liderii care sunt dispuși și capabili să conducă calea.

Acest lucru nu înseamnă, a scăpa pe cineva de experiența sau dificultățile sale, pentru a-l face să pară mai puțin decât alții. Nimeni nu este superior sau mai bun decât oricine altcineva. Rolul fiecăruia în acest proces de Înălțare este diferit. Aceasta nu înseamnă îndepărtare de oricine altcineva, care nu este un Predecesor, sau încercarea de a prelua conducerea. Vă voi spune, că voi… VOI, cei care citiţi acest mesaj, sunteţi ghidaţi să fiţi aici și este absolut necesar.

Darul vostru specific, este partea frumoasă a întregului din care faceţi parte, și vă mulțumesc foarte mult pentru că aţi fost aici! Deosebiţi-vă cu fiecare respirație pe care o faceți și cu fiecare pas înainte, pe care alegeți să îl faceți. Gândurile voastre pozitive, contează. Voi CONTAŢI. Sunteți alcătuiţi din materie și energie, aşa că, această energie pe care o dăruiţi materiei energetice și gândurilor voastre să … păstreze forma.

Imaginați-vă capacitatea și puterea prin gândurile și energia voastră. Sunteţi mult mai puternici, decât vă daţi credit. Dacă ar fi posibil, ca intenţiile, gândurile, imaginile și energia să se materializeze în formă, aţi vedea cum aveţi putere, și v-aţi construi noua lume și acest nou Pământ colectiv ?!

Am început această aventură și vom termina ca „Victorie a Luminii”. Această Victorie nu este mai puțin, decât descoperirea adevăratului vostru scop și autenticul suflet Divin. Poate că această putere, pe care decideți să o luați înapoi în interiorul vostru, ne conduce spre un cerc complet, în acest scop, și spre un nou început pe care îl anticipăm cu TOŢII.

Deci, ce fel de daruri aduceți în fața Noului Pământ? Le cunoașteţi în inima voastră. Cu fiecare bătaie de inimă, schimbarea este posibilă datorită iubirii și Unității. Sunteţi puternici. Știți acest lucru și simțiți acest adevăr în interiorul vostru.

Ce alegeți să creați și să faceți mai departe??

Iubire tuturor.

~ Adeana

https://in5d.com/new-earth-gifts/

Imagine: Pinterest

Traducere Ambarees; postat în 12 decembrie, 2018; 11:22, pe: https://jawescreator.wordpress.com/2018/12/12/daruri-pentru-noul-pamant/

Eterice

19 comentarii la „Daruri pentru Noul Pământ

 1. Draga Ambarees, un mesaj deosebit care cel putin mie-mi ofera unele raspunsuri la unele intrebari si nelamuriri aparute in ultima perioada. Multumesc pentru mesaj!
  O salut si pe Lora care si ea are o pagina de net deosebita.
  Numai Bine!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Pingback: Daruri pentru Noul Pământ – Daniel Gaucan- Spirit Liber

   • Doare când gândești cu inima . Chiar daca rezultatul acțiunilor tale se lasă așteptat, doare, mai ales când intenția pornește și ea din inima-suflet către un suflet care oferă iubire necondiționată, pentru că doar pe aceasta o cunoaște.

    Apreciază

   • Are suficient pentru a ajuta si are chiar mai mult, însă nu ne putem oferi ajutorul dacă el nu este cerut . Este importanta sa fimdeschişi, iar dacă ne este cerut atunci să nu avem inima închisă, să dăruim din ceea ce avem posibilitatea. Adeseori contează doar să fim Prezenţe pline de linişte şi împăcare.

    Apreciază

   • Când ajutorul nu este cerut prin cuvinte, este greu sa-l refuzi, sau sa te faci că nu-l auzi. Mai ales când doar prezenta, nu prea ajuta, iar acțiunea, se lasă mult așteptată .

    Apreciază

   • Nu văd astfel. Uneori oamenii se pot simţi jigniţi când cineva le oferă un ajutor pe care nu l-au cerut. Eventual poţi spune că dacă are nevoie de ajutor eşti aproape şi doar să rostească ce anume ar avea nevoie.

    Apreciază

   • Mulțumesc pentru răbdare, cred că este ceea ce -mi cam lipseste acuma, când rezultatul acțiunii se lasă așteptat. Înțelepciunea spune că perseverenta este cheia. Da, ai dreptate, dar la fel ști și că detașarea prin apropiere este grea. Dar nu imposibilă . Mulțumesc!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s