Teleportează-mă, Scotty!

Teleport

Beam me up Scotty!

Morag, 19 decembrie, 2018

Surferi cosmici, călători, vindecători, învăţători, războinici ai Gaiei, strigaţi. Rezistaţi împreună. Înaintaţi prin noroiul alunecărilor de teren, eliberate energetic la nivel global. Aceasta este scurgerea mlaștinii. Lucrătorii luminii sunt prezenţi zi de zi, clipă de clipă, deoarece vânturile puternice de negativitate bat din toate părțile. Ceea ce este toxic, este expus. Autenticitatea este forța din spatele acestor portaluri de trezire. Nu mai suntem semănătorii, culegem ceea ce a fost semănat. În a patra dimensiune, karma funcționează ca un fulger, rapid și mortal. Vechile reguli au dispărut, de unde odată erau acoperite, ascunse în spate de avatarele matricei, acum are loc apariția unor adevăruri ferme. Cine suntem, ceea ce suntem, este făcut să fie expus, fie că ne place sau nu. Cine sunt alții, este de asemenea, expus. Luați măsuri minimale pentru a vă păstra sănătatea, siguranța și securitatea. Luptaţi-vă, atunci când compromisurile au un impact prea mare. Atunci când bunătatea este percepută în mod persistent, ca o slăbiciune care crește și îşi arată dinții. Nu va dura mult, să se vadă războinicul de dedesubt.

Nici unul dintre noi, nu a reușit acest lucru prin acceptarea pasivă a status quo-ului. Am ajuns aici îndrăznind cu totul, rezistând programării urii, supraviețuind formei fricii, refuzând să fim condiționaţi. Și am putea medita desigur, să votăm stânga, să vorbim despre pace, nave spațiale, sisteme solare și frecvențe zen. Dar nu ne subestimaţi, suntem din oțel dedesubt. Am fost vizați ca şi gânditori liberi de la început. Puțini lucrători în lumină vorbesc despre copilării idilice. Am ales să clarificăm karma ancestrală, globală și individuală, pentru a vindeca lumea. Am acceptat misiuni specifice într-o mare înălțare planetară coordonată, anticipată și așteptată. Suntem aici pentru a ridica vibrațiile de la ură la iubire, de la frică la pace, de la întuneric la lumină.

Cel de-al patrulea tărâm, a accelerat manifestarea karmică, dincolo de orice era posibil să fie imaginat în a treia dimensiune. Este instantaneu aici. Testaţi-l. Schimbați-vă starea de spirit a vehicolului vostru, și vedeți ce se întâmplă. La apăsarea degetelor noastre, experiențele noastre momentante, pot pune în mișcare orele, ziua, săptămânile sau chiar anii. Mergeţi cu atenție. Karma poate fi un client dificil. Protejaţi-vă când vine o chemare către oameni toxici, poate fi dezordonată. Creați spațiu pentru răspunsurile emoționale, nu vă negaţi sentimentele umane. Furia atunci când sunteţi insultaţi. Durerea când sunteţi răniţi. Agresivitatea atunci când sunteţi amenințaţi. Spectrul emoțional de a fi om real, este unul dintre motivele pentru care viețile umane sunt atât de încărcate cu potențial karmic pozitiv.

Poveştile pe termen lung ale arcurilor vieții noastre, liniile temporale karmice, sunt gravate în spațiu și timp. Frica de lumină a prins inimile multor oameni, ale căror alegeri de viață sunt servire pentru sine. Ei se prăbuşesc, funcționează necorespunzător, disperaţi, spirale înafara controlului. Lumea lor s-a schimbat și vor să se întoarcă. Ei resping ca fiind rău tot ce este iubire, bucurie, pace și lumină (știu, ironic nu este aceasta). Împărtăşirea spirituală îi înfurie și îi înspăimântă imediat. Ei sunt vampiri energetici, narcisişti, prădători și paraziți. Toți îi avem în viața noastră. Unde odată cei care ne-au punctat declarându-ne disfuncționali, acum le punctăm lor. Lumina le expune furia manipulativă, înșelătoare, înspăimântătoare, furtul de idei, comportamentul de tip regină dramatică. Curând, mareea se va întoarce. Camuflajul sociopat nu funcționează în tărâmurile vibraţionale mai înalte.

Accelerarea manifestării 4d, va echilibra câmpul de joc pe măsură ce ne îndreptăm spre 2020. Cei care aruncă vapori toxici către ceilalți, receptează înapoi de zece ori. Utilizați toate instrumentele spirituale din kitul vostru, respirația, folosiţi mantrele, magia și meditația pentru a păstra sau recâștiga echilibrul, liniştea, claritatea și calmul interior. Stând aproape de inima noastră, putem naviga printre capcanele setate de oamenii negativi. Stabilirea de granițe este dificilă pentru mulţi empatici și lucrători ai luminii. Compasiunea noastră ne face să rezistăm rănirii sau ridicării împotriva acelor pe care îi iubim, atunci când ne abuzează, neglijează, manipulează sau intimidează. Suntem reparatori. Am fost reparatori. Acum suntem războinici. Acum, păşim în puterea noastră, prieteni. Desenați câteva linii clare în nisip. Vorbiți simplu și încet atunci când rupeți ciclurile de relații negative. Acordați atenție utilizării pronumelor celorlalţi. Chemaţi-i de fiecare dată când împing presiunea spre voi. În cele din urmă, dacă oamenii nu doresc sau nu pot dezvolta empatie, ei se vor retrage din viața noastră.

Liniile temporale sunt peste tot, unele se evaporă în întregime. Vrăjile întunecate aruncate pentru a ne controla, eșuează. Totul poate fi jucat, algoritmii rigizi, sclipirile de creativitate, gândirea colaterală, vibrațiile pozitive. Oameni, preluaţi aceasta, ca pe o frumoasă zi din timp. Îngrijirea de sine este cheia pentru supraviețuirea tranzițiilor actuale, ale portalului energetic. Ascultați-vă interiorul atunci când treceţi linia fină între stabilirea limitelor, mergând prea departe sau compromițându-vă suveranitatea. În fiecare moment, este posibil să fie schimbat orice ne dorim. Acum suntem arhitecții, nu doar jucătorii. Noi scriem codificarea pentru viețile noastre. Am stabilit algoritmii prin gândurile și acțiunile noastre. Putem întoarce cadranul în sus sau în jos. Dacă vă confruntați cu atacuri neprovocate, ştiţi că nu sunteţi singuri. Ştiţi că sinele superioare, ghizii, triburile sufleteşti vă susţin. Ieșiți din ego și întoarceți-vă în inimă de fiecare dată când vă este eliminat echilibrul zen. Manifestaţi-vă cu înțelepciune, meditaţi pentru îndrumare și liniște. Trimit iubire și lumină către toți cei care țin torţa ridicată pentru Pacea de pe Pământ 👊🏽🧘🏽♀️🌏🙏🏻

 

Beam me up Scotty!

Imagine: Pinterest

Traducere Ambarees; postat în 21 decembrie, 2018; 23:00 pe: https://jawescreator.wordpress.com/2018/12/21/teleporteaza-ma-scotty/

DA!!!!

 

5 gânduri despre &8222;Teleportează-mă, Scotty!&8221;

 1. Mulțumesc! Despre asta vorbeam in urma cu câteva zile, când ai avut atâta răbdare cu mine. Despre ceea ce vine, mai ales dinspre cei iubiți, dragi, apropiați, care vine spre a fi vindecat. Și da, poate fi in momentul in care reușești să-ți regăsești pacea interioara in mijlocul ,,furtunii”. Doar când ești Pace, poți trimite Lumina și Iubire. Mulțumesc!

  Apreciat de 1 persoană

  • Dragă Erica, tu ai avut şi ai răbdare cu mine! Îţi dooresc să găseşti mereu răspunsurile şi sensurile situaţiilor ce te preocupă, astfel încât prin simpla Prezenţă a ta, să îi inspiri şi pe alţii, aşa cum o faci cu mine.

   Apreciază

   • Este meritul fiecăruia ce lucrează pentru a face cunoscute aceste mesaje, deci și al tău. Mulțumesc cu recunoștință pentru ceea ce faci.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s