Mesajul Colectivului Dragonilor Ascensionaţi – Galaxygirl, (20/01/2019)

dragon

Message from the Ascended Dragon Collective (1/20/19) | Galaxygirl

Editare, Per Staffan, 21 ianuarie, 2019

Suntem Colectivul Dragonilor Ascensionaţi. Vrem să împărtășim un cuvânt de înțelepciune, de prudență, pentru cei ce ascensionaţi în acest Acum. Lucrurile nu sunt așa cum par. Pentru că matricea se prăbușește în jurul vostru, și dacă nu vă puneţi de acord cu acest lucru, veţi pierde, dar nu pentru mult timp, este adevărat, așa cum spunea Dumnezeu Mama. Noi, dragonii o servim pe Mama Tuturor Lucrurilor, cu toată inima noastră, cu întreaga noastră ființă, cu întreaga noastră suflare. Focul nostru este focul voinței sale creative. Purificăm pentru ea. Ne înălțăm prin găurile de vierme și în liniile de timp, cu grație și ușurință, pentru că stăpânim spațiului temporal. Suntem mâinile și picioarele ei. Acesta este scopul nostru. Noi împlinim voința divină / oferind. Și de asemenea, oamenilor, este bucuria voastră, scopul vostru.

A servi pe Mama în Toate Lucrurile, ne oferă bucurie / libertate profundă. Serviciul pentru sine oferă micime, urâţenie. Nu există nimic în comparaţie. De aceea, atât de mulți se simt pierduți în lumea matematică, a iluziei, a fumului și a oglinzilor. Ei se servesc doar pe ei. Și astfel, se învârt în minciuni privind importanța sinelui, lăcomiei, avariţiei, înșelăciunii și, în cele din urmă, își înjosesc atât de mult duhul din inimă, încât inima lor se aruncă în cenușă și se pierde pentru ei. Pentru ei totul este înafară. Aţi fost scufundaţi în vremuri întunecate. Noi cei din împărăția dragonilor, am experimentat un astfel de întuneric, dar aceia dintre noi care au ales să experimenteze harul / recompensele Mamei, spiritul ei iubitor ne-a luat în brațe, și acesta este locul în care dorim să rămânem. Dragonii întunecați au rămas întunecați, și mulți au căutat un sanctuar în realitatea matriceală. Dar și ei sunt purificaţi, și mulți dintre voi ne-aţi asistat pe noi, Colectivul Dragonilor Ascensionaţi în purificarea / reciclarea lor, iar acum vă mulțumim. Deoarece, nouă ne place să lucrăm cu oamenii. Vă vedem, că ne priviţi ca pe animalele de companie (spunem aceasta cu afecțiune) și credem că este hilar, crezând că ați putea să ne dețineți. Aceasta este o glumă îndelungată, deoarece, suntem atât suverani cât și liberi, nimeni altcineva nu ne poate deține. Prezenţa este un dar oferit, nu o cerere.

Fiți lumina inimii, dar fiți cei tari ai spiritului. Fiţi robuşti în statură, chiar dacă corpurile voastre sunt mici, influența gândirii voastre și voința creativă este puternică, formidabilă. De aceea, înafară de faptul, că ne bucurăm cu adevărat de compania voastră, dragonii se bucură de parteneriatul cu un om trezit. Intenția voastră creează cu putere. Este una dintre cele mai mari arme, ale voastre. (Mama ar spune că dragostea este cea mai mare armă și am fi de acord).

Dragonii, ne-am înălțat, să vă îmbrățișăm cu privirea iubitoare, a Surselor noastre. Pentru că vedem toate lucrurile. Vă vedem în starea voastră evolutivă. Vă vedem ca pe o piele nouă, care nu mai este ca o crăpătură de ou, deoarece cochiliile de ou s-au zdrobit de mult timp sub picioarele voastre în creștere / puternice. Nu. Sunteți pregătiți pentru nou, pentru acest nou Acum, care vă înștiințează despre viitorul strălucitor, al glorioasei Noii Gaia, care vă așteaptă. Da, gemenii voştri, mulţi dintre ei, vă așteaptă acolo sau pe nave, este adevărat. Da, dragonii avem și noi gemeni, deși nu întotdeauna în forma în care ne-am aștepta, pentru că îi întâlnim când suntem cu adevărat pregătiţi, evoluați suficient pentru a face față unirii. Oamenilor, sunteți pregătiți pentru această provocare a evoluției, a expansiunii. Dar, mai sunt încă multe de făcut, deși veți începe să găsiți mai multă bucurie în ea.

Vedem că în viitorul vostru, vine bucuria. Spunem că o îmbrățișăm în voi. Îmbrățișaţi bucuria și vor veni mai multe. Fiți puternici, fiți tari. Țineţi minte că sunteţi așa. Voi sunteţi suflarea şi vlăstarele Mamei, voi sunteţi inima ei fractală. Nu v-am spus aceasta? Și voi sunteţi prietenii noştri. Nu v-am spus aceasta? Vedeţi? Sunteți în companie bună. Nimic nu vă poate răsturna credința, dacă alegeți să înțelegeți moștenirea voastră. Sunteți războinici antici, formidabili, întrupaţi acum, în acest timp de bun augur al creaţiei christice, formând o nouă realitate. Deoarece, aceasta este ceea ce faceți cu noi. Lucrăm împreună, dacă permiteți acest parteneriat. Și, vă sugerăm să o faceți, pentru că este unul firesc, format acum eoni, pentru evoluţia (ambelor), speciilor noastre.

Acum v-am spus cine sunteți. Este necesar, să decideți că acest lucru este valabil pentru voi. Și este necesar, să acționaţi astfel. Când întunericul se apropie de voi, râdeți-i, suflându-l de la voi. Râdeţi curat pentru îndrăzneala apropierii de voi! Și fiţi încrezători în puterea voastră! Iată! Am spus suficient. Voi sunteţi cei care, trebuie să decidă, dacă va fi adevărat pentru voi, dar, vă asigurăm că este adevărat. Pentru că, v-am văzut pe câmpul de luptă. V-am văzut făcând lumi. Am văzut tandrețea, atunci când priviți în ochii noii voastre creații (bebeluși), cu minunăţie. Am văzut pe cei mai buni oameni de-a lungul eonilor de timp și i-am văzut şi pe cei mai răi. Distrugeți ce e mai rău cu flacăra violet și cereți ca părțile voastre, ale colectivului, să fie acoperite de dragostea Mamei și să fiţi contopiţi în Lumină. Deoarece, aceasta înseamnă războinicii luminii. Și aceasta sunteţi voi. Acum, să fie lumină în această zi, cea mai glorioasă a ascensiunii! Și fiţi liberi! Suntem Colectivul Dragonilor Ascensionaţi, și noi respectăm omenirea, prietenii noștri, cu mare încredere. Suntem Colectivul Dragonilor Ascensionaţi.

~ galaxygirl

https://sananda.website/the-ascended-dragon-collective-via-galaxygirl-january-20th-2019/

Imagine: Pinterest

Traducere: Ambarees; postat în 22 ianuarie 2019; 00:30 pe: https://jawescreator.wordpress.com/2019/01/21/mesajul-colectivului-dragonilor-ascensionati-galaxygirl-20-01-2019/

Realităţile basmelor

2 comentarii la „Mesajul Colectivului Dragonilor Ascensionaţi – Galaxygirl, (20/01/2019)

  1. Dragonii sunt Spirite marete…inainte nu eram obisnuita cu energia lor, acum simt ca-i iubesc *:)
    iti voi marturisi ca una dintre prietenele mele de suflet din Japonia, Mieko Sakai, a postat pe youtub un filmulet minunat realizat pe baza unor fotografii facute de unul dintre prietenii ei, Takahashi Hikaru, a carui misiune pe Pamant este aceea de a fi protectorul unui loc sacru din Japonia, izvoarele “MARUIKE SAMA” cu apa de puritate 100 % , loc care gazduieste Spirite ale Dragonilor, zanelor, elfilor, unicornilor… In fiecare an Imparatul Japoniei vine in acele locuri sacre pentru a le onora…
    Ca dar special iti transmit acest link cu un filmulet absolut super, deosebit !
    Te imbratisez cu drag si iti multumesc Ambarees pentru articolul minunat !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s