Raport Energetic Cosmic ~ 21 Ianuarie, 2019

vis

Cosmic Energy Report ~ January 21, 2019

By Tiffany Stiles, 21 ianuarie, 2019

Dragi suflete frumoase!

Suntem în prezent în sezonul Eclipselor, de la Eclipsa Solară Parțială în Luna Nouă, din Capricorn, cu câteva zile în urmă, până la Eclipsa Totală a Lunii Sângerii în 21 ianuarie. Energia eclipsei poate schimba viața, și schimbă viața în multe moduri diferite!

Eclipsele sezonului împing la suprafață toate nevoile, „eclipsate din viața voastră!” Iar, 2019 este anul, care caută un echilibru, al adevăratei unităţi și alinierea armonică în toate domeniile vieții voastre, deci este puternic în fața voastră!

Starea voastră poate fi un pic somnolentă, pe măsură ce energia grea a eclipsei, se mişcă în această lună. Așadar, asigurați-vă că ați luat cunoștință de ceea ce a apărut în timpul săptămânii trecute, când a început sezonul eclipselor. Aici, este necesar să vă concentrați atenția asupra energiei joase, care vă împiedică să vă deplasați înainte.

Energia lunii este puternică pentru toate sensibilitățile energetice, la nivel global, dar în timpul eclipselor, se amplifică x100!

Acest sezon special se învârte în jurul relațiilor voastre, nu numai cu ceilalți, ci și în relația pe care o aveți cu voi înșivă. Ceea ce este chemat la introspecție este autenticitatea voastră, (modul în care vă arătați lumii), iubirea de sine și acceptarea voastră și a altora, și modul în care toate domeniile din viața voastră sunt într-adevăr aliniate scopului sufletului vostru. Relațiile pe care le aveți cu alții, vor evidenția dacă sunt sănătoase sau au disfuncționalități, care trebuie eliminate. Există alții profitând de voi? Este o întrebare, pe care puteți să vă o adresaţi, în timp ce treceți printr-o analiză sănătoasă. Această Energie este puternică și, dacă nu lucrați cu ea, aceasta va face lucrul pentru voi prin evidențierea, a ceea ce este în afara alinierii, în viața voastră!

In prezent, pentru urmatoarele 8 saptamani, TOATE planetele sunt Direct în momentele de redirecţionare pentru a va asista în viaţa / sufletul vostru, şi pentru a intra în adevărata aliniere armonică pentru a vă pregăti înainte, pentru anul vostru „magic” !

2019 – 2 + 0 + 1 + 9 = 12 1 + 2 = 3

2019 este un An Universal 3, care va afecta totul la scară globală! Și numărul 3 este Cel mai MAGIC dintre toate!

Energia Numărului 3 este numită:

*Manifestare

*Unitate

*Aliniere

* Divin Feminin

* Expresie creativă

* Activări Merkaba

* Codurile de Aur Christice

* Descărcări Geometrice Sacre

*MAGIE

În ultimii ani, energia a fost pentru a învăța, a crește și a evolua în creșterea sufletească. A fost întrupată prin actualizări și descărcări, ale frecvențelor vibraționale mai înalte, activări Kundalini, echilibrarea şi curăţarea chakrelor 1-7. Și, de asemenea, printr-o cantitate masivă de curățare emoțională, curățare karmică și a traumelor!

Stăpânirea de sine a devenit tema din 2018 cu energia sa Universală 11, Număr Maestru: stăpânirea super-abilităților voastre, stăpânirea stărilor voastre, stăpânirea manifestărilor voastre din Inima voastră Superioară, devenind mai responsabili de păstrarea şi ancorarea frecvențelor. Pe măsură ce am închis 2018, extinderea chakrei inimii a împins pe mai mulți prin 4D la 5D, și la mai mult! 4D este dualitatea. 5D este alinierea armonică și punctul zero. În timp ce stăpâniţi recunoscând benzile de frecvenţă, chakrele 8-12 activate prin această aliniere armonică, și mult mai multe se întorc online. Codurile Geometrice Sacre au început să apară; pentru unii prin intermediul celui de-al treilea Ochi, și a unor persoane fizice, atât pentru a fi descărcate aceste coduri sacre, cât și pentru a fi îmbunătățit mai mult corpul vostru de lumină cristalină, aducând online, chakrele voastre mai înalte. Aspectele voastre divizate au ajuns la vedere, din liniile de viață trecute, și sunt integrate ca una. Toată karma este curățată acum! 2018 a fost un an greu pentru mulți, dar a forțat responsabilitatea pentru fiecare aspect, al capacităţiii voastre energetice și a modului în care creați realitatea manifestată; nu numai prin gând, ci și prin schimbarea liniilor temporale.

Fiecare an este o pregătire pentru următorul. Dacă faceți lucrarea necesară, veți culege recompensele și roadele muncii voastre, renăscând. 2019 va avea o vibraţie mult mai uşoară în fluxul de energie. Și aceasta vă va sprijini în fiecare zonă a vieții voastre! Așa cum am menționat, anul 2019 este anul, care vă cheamă la alinierea armonică în fiecare zonă a vieții voastre! Acest an al expresiei creative și miracolului, îi va împinge pe mulți din zonele lor de confort, cu teama ZERO de necunoscut. Când intraţi în alinierea armonică, energia universală susține toate eforturile voastre. Sunteți acum în aliniere cu fluxul universal, al abundenței! Există lipsă zero și toate nevoile voastre sunt îndeplinite în momentul potrivit, al divinității. Vor avea loc întâmplări magice, care să vă ghideze pe noua voastră cale și în călătoria aparent din nicăieri. Fiți pregătiți pentru schimbare în cele mai bune modalități! Urmaţi magia oriunde vă duce și unde vă îndrumă să împărtășiţi energia cu ceilalți.

De câteva zile, am avut primul portal de manifestări magice 11-1. În prezent, Jupiter și Venus sunt în conjuncție până pe 21, așa că Succesul, Iubirea şi Magia sunt toate de partea voastră CU toate planetele în Direct pentru următoarele 8 săptămâni! Ce mai aşteptaţi?! Energia universală cosmică vă susține orice dorință!

Sunt atât de încântată să văd ce aduce acest an pentru mulți, care au pășit dincolo de pragul 3D, și care trăiesc cea mai bună viață acum! Ştiaţi că, ce este mai bun, urmează să vină! Sunt atât de binecuvântată să fiu conectată cu voi toți în această călătorie uimitoare, a conștiinței înalte a Pământului Nou! Aceasta este o stare de: A FI / A FACE /A ÎMPĂRTĂŞI / A ANCORA și A IMPRIMA în masă, darurile voastre unice și super-abilitățile de a împărtăși cu lumea. Pe măsură ce fiecare își îndreaptă paşii spre ” Rolul Suflet”, el ridică Conștiința Colectivă în Tărâmurile Înalte, ale măreției dimensionale!

Multa dragoste,

Tiffany Stiles

https://lovehaswon.org/cosmic-energy-report-january-21-2019/

Imagine: Pinterest

Traducere: Ambarees; postat în 21 ianuarie, 2019; 21:00 pe: https://jawescreator.wordpress.com/2019/01/21/raport-energetic-cosmic-21-ianuarie-2019/

Dor de cântec

Un comentariu la „Raport Energetic Cosmic ~ 21 Ianuarie, 2019

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s