Chicoteli nelimitate

copilarie

Giggles Without Boundaries

Brenda Hoffman, 8 decembrie 2018

Dragilor,

voi continuați să fiți mai orientați spre sarcini decât în ​​centralitatea copilului. Cu toate acestea, calea cea mai directă de acțiune este convingerea, inocența și joaca similară copiilor. Toate acestea pe care majoritatea dintre voi le împingeți la margine, pentru că trebuie să finalizaţi sarcinile, una după alta.

Chiar dacă s-ar putea să vă bucurați de aceste sarcini, delectarea nu exclude neapărat bucuria și nevinovăția proprie copiilor.

Nu simțiți stropi de strălucire, de bucurie și nevinovăție, când observați un copil mic în poala lui Moș Crăciun? Revederea amintirilor despre cum ați crezut în magie și v-aţi bucurat fără limite.

Probabil, sclipirile voastre de bucurie sau distracție similare copiilor sunt străpunse de gânduri despre ceea ce ar trebui să faceți – să vă bucurați şi voi ca ei. Pentru că v-aţi schimbat bucuria momentelor extraordinare pentru sarcinile de zi cu zi – așa cum aţi cerut. Cu toate acestea, cei mai mulți dintre voi încă nu v-aţi schimbat bucuria distracției similare copiilor.

Distracția similară copiilor, este creată atunci când nu aveți alt obiectiv decât să vă jucați. Nu contează dacă podeaua este murdară sau dacă prezentarea de mâine este completă, pur şi simplu renunțaţi la trebuie personal, pentru a vă juca și chicoti.

Însă voi contracaraţi, pentru că trebuie să finalizați raportul sau pentru că nu ați putea avea un loc de muncă sau pentru ca să vă curățați podeaua pentru un vizitator – dând din nou puterea voastră altora.

Continuați să împingeți joaca până la sfârșitul zilei voastre sau în alte segmente mai mici, în loc să vă treziți în fiecare zi pentru a complota chicoteli în locul lui trebuie zilnic. Este posibil că, dacă vă permiteți să vă urmați chicotelile în loc de trebuie, ați descoperi abilități de pregătire sau de curățare mai eficiente.

Relaxați-vă și jucați-vă mai mult, iar lista voastră aparent fără sfârșit, a ceea ce trebuie, se va topi. Continuați să vă concentrați asupra, a ceea ce trebuie, iar jocul va înceta, apoi va dispărea în nimic.

Nu este posibil să fiţi noi, dacă trebuie vă domină ființa voastră.

Încrederea în nou, va avea loc atunci când vă veţi permite libertatea de a fi în toată scânteierea copilului interior.

Poate că nu puteți înțelege despre ce vorbim, pentru că ați stabilit întotdeauna o listă de sarcini care trebuie finalizată înainte de joacă. Când, în realitate, timpul de redare al listele voastre de lucru, va scădea dramatic în moduri pe care încă nu vi le puteți imagina.

Când munca de orice fel, devine parte din timpul vostru de joacă, acea muncă se va rezolva ușor și rapid.

Desigur, nu credeți că acest concept este posibil, pentru că ați fost pregătiți să credeți că munca grea a produs rezultate și ați amânat joaca, deoarece greutatea a urmat timpului vostru de joacă.

Să vă oferim un alt gând, care vă poate ajuta să vă schimbați activitățile din timpul de lucru, în timpul de joacă. Sunteți o ființă nouă într-un corp fizic nou, astfel încât ceea ce a fost necesar, acum nu mai este. Aveți abilități și interese diferite decât a fost adevărat în 3D.

Dificultatea voastră actuală este încrederea în aceste abilități noi, pentru că voi rămâneţi convinși că este nevoie de o muncă grea, pentru a obţine toate rezultatele ce să fie în favoarea voastră. Opusul este acum adevărat. Munca grea creează mai multă muncă grea, pe măsură ce vă concentrați asupra eforturilor depline pentru a finaliza sarcina.

Noua voastră abordare necesită întreabarea, dacă o sarcină va fi distractivă și, dacă nu, nu veți îndeplini această sarcină până când nu veți determina în interiorul vostru o abordare mai distractivă sau nici o abordare.

Nu mai sunteți în 3D. Cu toate acestea, veți continua să vă apropiați de „viața este dificilă, nu veți obține niciodată acest lucru”, etc.

Încredeţi-vă în noul vostru sine, suficient pentru a termina sarcinile în mod distractiv, în loc de vrăjitorie sau deloc. Poate că acea sarcină nu este necesară sau veți descoperi pe aceia care se bucură de acest lucru al vostru, deoarece vă place să faceți asta pentru ei.

Știți deja că nu aveți aceleași interese și abilități ca și ceilalți. Cu toate acestea, vă așteptați să vă bucurați de toate abilitățile pe care le-ați găsit necesare în 3D, pe măsură ce vă deplasați prin acele zone în care nu vă bucurați.

Viitorul vostru este să vă jucaţi cu ceea ce vă place și să cereţi ca cineva să îndeplinească sarcinile pe care nu le faceţi, sau veţi crea o modalitate mai ușoară pentru a le îndeplini.

Sunteți o ființă nouă într-un corp nou, cu aptitudini și interese noi. Chiar dacă ați schimbat probabil percepția voastră de hoinar cu privire la acele sarcini, este timpul să schimbați aceste sarcini de la trebuie, simţindu-le ca timp de joacă sau atemporalitate.

Sunteţi liberi.

Noul vostru accent este joaca copiilor. Orice sarcină care nu este trăită ca atare, poate fi negată, mutată sau creată din nou. Totul se află în noul vostru set de competențe. Nu mai sunteți unul din mulțime. Sunteți o ființă minunată, cu o sarcină minunată, care cel puţin, vă revendicați prin nevinovăția copiilor.

Ca un copil, vă așteptați să fiţi îngrijiți și să fiţi hrăniți. Același lucru este valabil acum. Aşteptaţi-vă ca piesele incomode sau dezgustătoare să fie finalizate în moduri pe care nu le puteţi imagina acum. Este timpul să vă deschideți așteptările copiilor, cum că recompensa pentru un loc de muncă bine făcut, este libertatea de a crea diferite metode de îndeplinire a sarcinilor.

Nu aveți interesul și nici energia să vă concentrați asupra sarcinilor neplăcute. Este timpul pentru joacă. Jucaţi-vă în timp ce vă creați viața luminoasă și chicotiţi. Așa să fie. Amin.

LifeTapestryCreations.com. Dacă doriți să primiți Blogurile Brendei când sunt postate, faceți clic pe butonul Abonare din partea superioară a paginii Blog & Abonare, apoi faceți clic pe – Abonați-vă la Blogul Brenda prin e-mail. Completați abonamentul introducând adresa voastră de e-mail și acceptați confirmarea prin e-mail.

Drepturi de autor 2009-2019, Brenda Hoffman. Toate drepturile rezervate. Vă rugăm să nu ezitați să distribuiți acest conținut altor persoane, să postați pe blogul vostru, să adăugați la buletinul informativ etc., dar să mențineți integritatea acestui articol prin includerea autorului / canalului: Brenda Hoffman și link-ul site-ului sursă: LifeTapestryCreations.com

https://lifetapestrycreations.wordpress.com/

Imagine: Pinterest

Traducere Ambarees, postat în 14 decembrie, 2018; 01:22 pe: https://jawescreator.wordpress.com/2018/12/13/chicoteli-nelimitate/

Delectare

4 comentarii la „Chicoteli nelimitate

Lasă un comentariu