Arhanghelul Zadkiel & Arheia Ametist ~ Primind Noile Energii

LADY AMATISTA Y AA ZAKIEL

Archangel Zadkiel & Archeia Amethyst ~ Receiving The New Energy

De Linda Robinson, 03 Mai, 2018

Salutări Preaiubiţilor,

Suntem Arhanghelii Zadkiel și Lady Ametist și vă salutăm cu iubire. Astăzi dorim să discutăm despre primirea noii energii.

Faceţi paşi mari pe calea voastră de înălţare. Sunteţi treziţi la posibilitățile infinite care vă așteaptă în călătoria voastră.

Voi continuați să fiţi inundaţi printr-o mare varietate de energie dimensională superioară, care vă invită să vă ridicați la noi niveluri de existență. Această energie conține un tip de Lumină rafinată, care vă cheamă să o încorporați în câmpul vostru de energie, astfel încât să vă poată ridica la dimensiuni mai înalte și să vă deschideţi conştiinţa faţă de noua înţelegere.

De fiecare dată când vă ridicați la un nou nivel dimensional, vi se oferă posibilitatea să examinaţi lecţiile pe care le-aţi experimentat și le-aţi învăţat la nivelurile anterioare.

De exemplu, este posibil să fi învățat să cuceriţi o emoţie, cum ar fi furia, şi să rămâneţi calmi când apar situații care anterior ar fi declanșat această emoţie în interiorul vostru.

Când aţi ajuns la un nou nivel dimensional, o situaţie similară se poate prezenta pentru a vedea dacă există zone reziduale care trebuie transmutate și eliberate. Aceasta nu este o pedeapsă, ci mai degrabă o oportunitate pentru a vă clarifica în continuare câmpul energetic şi Corpul de Lumină.

Există câţiva pași pe care îi puteţi lua ca proces continuu, astfel încât să fiţi pregătiți să primiţi fiecare noua izbucnire de energie mai mare când apare.

Rămânând în prezent, vă puteți ajuta să fiți conștienți de schimbările energetice care apar. Este mai puțin probabil să fiţi prinşi în situații neașteptate. Puteţi să vă concentrați mai mult și să cuprindeți toate zonele pe care doriți să le transformați.

Ceea ce s-a întâmplat în trecut poate fi folosit ca un punct de informare și învățare. Puteţi examina situaţia trecută, puteți primi lecția din ea și puteţi transmuta energia din jurul acesteia. Viitorul rămâne deschis noilor experienţe. Momentul prezent este punctul vostru de conștientizare și posibilitate, iar portalul este în creştere.

Un alt pas important pentru primirea noii energii este monitorizarea gândurilor. Acest lucru este mai ușor atunci când rămâneți în prezent. Dacă găsiți că un gând devine mai puțin pozitiv, puteţi recunoaşte cu ușurință acest lucru și îl puteți schimba într-unul mai pozitiv. Prin conştientizarea actuală acest lucru poate fi corectat înainte de a conduce la o emoţie mai puțin pozitivă.

Diferitele tipuri de gânduri ar putea fi comparate cu diferitele programe de televiziune sau filme. Fiecare program sau film are un tip de vibrație de anvergură. Selectaţi programul sau filmul pe baza intereselor voastre. Dacă constataţi că un anumit program nu este ceea ce aţi fi sperat că va fi, puteţi schimba pur și simplu canalul cu unul care este mai potrivit pentru dumneavoastră.

Același concept se aplică gândurilor voastre. Fiecare tip de gândire are o vibrație specială. Când vă daţi seama că v-aţi îndreptat spre un gând care nu este vibrația pe care doriţi să o aveţi în câmpul vostru de energie, aveţi puterea să treceţi la un alt canal superior de gândire și vibrație. Acest lucru poate fi schimbat imediat când rămâneți în momentul actual de conștientizare.

Atunci când gândurile voastre sunt pozitive, aceasta duce la emoţii pozitive și aţi eliberat calea de a încorpora și de a asimila noua energie în corpul vostru de Lumină. Totul este neted din punct de vedere energetic, iar vibraţiile voastre cresc la un nivel mai înalt.

Pe măsura creşterii vibraţiilor, puteţi deveni deschişi noilor concepte noi şi extinse. Gândirea extinsă este o caracteristică a dimensiunilor superioare. Fiind deschisă ideilor și perspectivelor noi vă poate face să primiţi noua energie mult mai uşor. Cu cât creşteţi mai mult, cu atât devin mai extinse conceptele.

Când întâlniți un nou concept, îl puteți examina din toate perspectivele pentru a vedea dacă rezonaţi cu el. Dacă nu sunteți sigur de acest lucru, îl puteți lăsa deoparte și puteți solicita clarificări suplimentare la un moment ulterior. Partea importantă este că l-ați examinat şi l-aţi acordat îndrumării voastre interne ce ţine de luarea deciziilor.

Pregătiți-vă să primiți noua energie rămânând în prezent, monitorizându-vă gândurile şi selectând opțiunile mai mari și fiind deschişi pentru a examina noile concepte. Suntem fericiţi că deprindeţi aceşti paşi, pentru a primi noua energie și pentru a ajunge la nivele dimensionale mult mai mari.

Vă reamintim că sunteți foarte iubiți.

Suntem Arhanghelii Zadkiel și Lady Amethyst

… și NOI vă cuprindem în Iubire.

Aşa şi este.

Copyright © 2018 Linda M. Robinson, PersonalPathwaysOfLight.com. Toate drepturile rezervate. Publicarea pe site-uri web este permisă atâta timp cât informația nu este modificată, excerpată sau adăugată și creditând autorul, incluzând numele și site-ul meu. Linda M. Robinson, http://www.PersonalPathwaysOfLight.com.

http://sananda.website/archangel-zadkiel-archeia-amethyst-via-linda-robinson-may-1st-2018/

https://personalpathwaysoflight.com/archangel-zadkiels-latest-message/

Traducere Ambarees: postat 3 mai, 2018; 22:58 pe https://jawescreator.wordpress.com/2018/05/03/arhanghelul-zadkiel-arheia-ametist-primind-noile-energii/

<3! Printre nori senini.

 

Un comentariu la „Arhanghelul Zadkiel & Arheia Ametist ~ Primind Noile Energii

Lasă un comentariu