Coduri Luminoase – Reamintire Blândă

d9765eda8b01d4556f38e0cc02e8369c

Light Codes – A Gentle Reminder

de Angelina Stojic, 27 aprilie, 2018

Vizitator, In5D.com

După cum ştim, există încă multe actualizări care se produc pe planeta Pământ și mai ales în propriile sisteme fizice, mentale, emoţionale și energetice. Am scris despre acest lucru înainte, dar îl voi atinge din nou, deoarece este un proces progresiv, care se întâmplă continuu în timp, şi acum au loc experienţe diferite pentru fiecare dintre noi.

Pe măsură ce schimbările de pe planetă, prin infiltrarea lumii noastre cu lumină, cresc, la fel şi codurile de lumină sau coeficientul nostru de lumină din structura noastră celulară. Acest lucru înseamnă că structura noastră celulară are mai multă lumină decât oricând, ceea ce ne permite să ne conectăm la o frecvenţă mai mare.

Noile coduri de lumină care sunt puse în practică construiesc Noul. Structura veche a ADN-ului este abandonată pentru ca Noul să fie implementat complet. Pentru mulţi dintre noi, poate fi o restructurare. O mare schimbare. ADN-ul nostru, codul existenței noastre ca om şi tot ceea ce am experimentat şi tot ceea ce ştim în cadrul acestei structuri, acum este deplasat. Știu, va exista mişcare în toate sferele şi lumile. Aceasta este o mare schimbare.

Deci, cu mai multă lumină în sistemele noastre, acest lucru duce la multe experienţe diferite care se întâmplă în sfera sau în lumea noastră. Nu numai în interior, ci şi în exterior. Unele experienţe înalte şi unele joase. S-ar putea să existe multă schimbare şi răsturnare, sau că așa percepem noi că este, să ne ajute să ne extindem lumina, să ne ajute să ne schimbăm cu adevărat.

Pentru a rămâne în experienţele pe care le avem este  necesar să ne schimbăm cu adevărat percepţiile noastre. Da, s-ar putea să fie mai greu de făcut decât de spus, știu, pentru că acum sufăr schimbări majore în lumea mea, ceea ce mă împinge spre locurile și adâncimile pe care nu le-am trăit niciodată.

Emoțiile pot fi ridicate și scăzute. Gândurile pot fi disociate și nefocalizate. Sănătatea noastră poate fi în sus și în jos. Toate sistemele noastre sunt agitate și stimulate. Și revederea modelelor vechi pentru a fi clarificate. Amintiţi-vă că nu există comparaţii cu oamenii, viaţa sau călătoriile altora. Și aceasta este o altă percepţie pe care o schimbăm împreună. Concentrați-vă pe propria experienţă și faceți tot ce puteţi pentru a simți un echilibru atunci când puteţi. Din când în când, acest lucru poate fi greu de făcut sau de simţit. Dar știu că și aceasta va trece. Este doar un moment. Fiecare moment, creează momentul următor. Când observaţi senzația incredibilă de bucurie sau iubire, țineți-o cât de mult puteţi. Poate fi de moment, dar vor mai veni. Este doar o amintire a cine sunteţi cu adevărat.

Fiţi buni în sine. Aflaţi că sunteți ghidaţi şi protejaţi în fiecare mişcare. Din nou, un memento blând pentru a prinde aceste momente luminoase, și țineți-le pe ele, dacă puteţi, pentru a crea şi recrea mai mult.

Este nevoie de ceva timp (şi spun timp așa cum mulţi percep că este în prezent), să ne construim noile coduri, să știm că partea noastră umană le procesează şi în plan fizic. Da, suntem fiinţe spirituale care au o experiență umană și mulţi dintre noi au uitat să onoreze fizicul în această călătorie, deoarece au fost prinşi prea mult timp în cerul al 7-lea, fără a aduce această stare în fiinţa și pământul nostru. Onorați-o pe Mama Pământ, pentru că ea este tăria noastră şi îngrijitorul umanităţii noastre în acest moment. Aceasta este important.

Nimic din ceea ce vă spun aici nu este o noutate… Este doar o reamintire blândă.

Codurile de lumină sunt actualizate. În sfera voastră de viaţă, s-ar putea să simțiți schimbările în multe feluri. O mare parte din ele vor fi în afara controlului vostru, deoarece lumina este despre a curge cu Sursa ca Unul. Încredeţi-vă în fluxul de lumină. Acest lucru se întâmplă în mod natural. Fără efort. Este o evoluţie naturală a progresului lumii noastre. Fiecare dintre noi va avea o experienţă complet diferită, cu unele asemănări, care ne ajută să împărtăşim înţelegerea acesteia pentru a crea un sentiment de unitate în schimbare.

Știţi că orice faceţi şi decideţi, să vă ajutaţi, să vă simțiți echilibraţi în prezent este perfect pentru voi.

Înconjuraţi-vă de oameni care vă vor înălţa spiritul, în timp ce veți împărtăși tot ceea ce aveţi nevoie, pentru a ajuta la atenuarea oricărei poveri pe care o puteţi simţi.

Este un moment interesant să fim pe planetă, când suferă mari schimbări la fiecare nivel. Știţi că sunteţi îngrijiţi. Cunoașteți că aveți puterea chiar acum, chiar dacă vă simțiți fragili.

Sunteţi Lumină Pură. Şi Iubire.

Doar respiraţi. Și permiteţi-vă.

Deoarece totul este în ordine divină.

Încredeţi-vă în aceasta.

Să nu uitaţi aceasta.

Sunteţi Divinitatea.

Și voi sunteţi o viaţă frumoasă.

Angelina

Din nou, precum la toate scrierile mele, vă rog înţelepciunea interioară să discearnă dacă acest mesaj este pentru voi sau nu, deoarece împărtășesc aceste cuvinte cu dragoste, un adevăr din interior, dacă rezonează sau nu, cu voi, este puterea pe care o deţineți.

https://in5d.com/light-codes-a-gentle-reminder/

Traducere: Ambarees, postat în 2 mai, 2018; 23:11 pe https://jawescreator.wordpress.com/2018/05/02/coduri-luminoase-reamintire-blanda/

Blânde culori

Lasă un comentariu