Portal

The Portal

The Intelligence Hub for the Victory of Light

Cobra, 21 ianuarie, 2019

Sferele Cerului

Întoarcerea la lumină a fost un mare succes. Între 1 și 2 milioane de persoane au fost informate despre meditație, iar între 300.000 și 400.000 au participat efectiv, astfel încât, masa critică a fost realizată de multe ori:

now

Valul energiei din Soarele Cosmic Central, a ajuns pe suprafața planetei și această energie a fost ancorată ireversibil.

Acest lucru a schimbat în mod semnificativ structura anomaliei primare din jurul suprafeței planetelor și am intrat în următoarea faza Compresia de Progres, așa-numita fază nucleară:

nucleation

Faza nucleară este o fază foarte importantă, o fază de tranziţie între dinamicile a două sisteme, și am intrat în această fază a procesului de eliberare planetară și cosmică chiar astăzi:

https://en.wikipedia.org/wiki/Nucleation

De acum încolo, Sferele Cerului au început să se formeze în interiorul carantinei Pământului, ca urmare a intervenției directe a Soarelui Central Cosmic. Acest lucru a fost posibil, numai pentru că, în timpul meditaţiei, conștiința noastră colectivă, a acționat ca o lentilă pentru a aduna lumina Soarelui Central Cosmic pe suprafața planetei. Viitoarele civilizații vor vedea cel mai probabil acest lucru, ca moment definitoriu în evoluția conștiinței acestei planete:

http://lightparty.com/Spirituality/KenCareyReview.html

https://eraoflight.com/2017/08/30/144000-lightwarriors/

Sferele Cerului sunt zone de lumină pură, care există independent de orice materie, care au fost create în interiorul lumii spațiale, a celei de-a 11-a dimensiuni. Acest lucru înseamnă practic că, există mici zone în interiorul materiei fizice și non-fizice de pe suprafața planetei, care sunt dincolo de puterea forţelor Întunecate. Acesta este adevăratul sens al revenirii luminii.

De asemenea, practic înseamnă că, de acum înainte va fi mult mai ușor să creați, și să ajungeți la Lumină în viața voastră. Înseamnă că am ieșit din faza Rezistenței, în care ne luptăm cu Cabala, în faza de descoperire, în care noi pur și simplu, creăm Noua noastră Realitate, în timp ce observăm cu calm vechea lume, care se prăbușește sub greutatea propriei sale entropii, fără a fi suptă în dramă, dar unde încă mai strălucește Lumina deasupra tuturor situațiilor.

Sferele Cerului (cu roșu, apărute în simularea de mai jos) vor crește în iadului Pământului aflat în carantină (arătat alb în simularea de mai jos) până la apariția Evadării (evenimentului):

Acum este momentul să eliberați anumite informații, care ar putea fi șocante pentru unii, dar adânc înăuntrul tău deja știţi acestea.

La un anumit moment, după Eveniment, va exista o deplasare fizică polară a axei de rotație a Pământului, care va fi declanșată de Soarele nostru, devenit o stea micronovă / T-Tauri, fiind declanșată de activitatea Soarelui Central Cosmic și a Soarelui Central Galactic:

http://cosmicconvergence.org/?p=13

Soarele declanșat va emite apoi un val mare de plasmă, care va crea deplasarea crustei, axa de rotație se va schimba, și va crea un val de tsunami de aproximativ 1 milă înălțime:

https://www.exopolitics.org/massive-pole-shifts-are-cyclic-according-to-declassified-cia-document/

https://www.exopolitics.org/impending-solar-flash-event-supported-by-scientific-studies-insider-testimony/

https://exonews.org/cosmic-rays-as-triggers-for-solar-flashes-earth-core-eruptions-pole-shifts/

Acest val mare de tsunami, va elimina efectiv de pe suprafața planetei toate impuritățile, care încă mai trebuie curățate. Inutil să spunem că, toate Insulele de Lumină și toate zonele de Lumină vor fi complet neafectate de valul tsunami, deoarece, vor fi protejate cu tehnologii avansate, care ne-au fost date de rasele pozitive, după Eveniment.

Deoarece, toate acestea se vor întâmpla doar câțiva ani după Eveniment, nu este nimic de temut.

Similar, evenimentul solar plasmatic, dar mai mic în mărime și fără schimbarea axei fizice, a avut loc, la jumătatea ciclului precesional, sau acum 12 900 de ani:

http://www.spacedaily.com/reports/Did_A_Massive_Solar_Proton_Event_Fry_The_Earth_999.html

Cabala este în mod evident nervoasă, știind că nu are unde să se ascundă, și de aceea a dezvoltat diverse programe secrete în spațiu, sperând că vor scăpa de acest lucru.

Ei au creat, de asemenea, înșelătoria cu încălzirea globală, pentru a acoperi adevărul schimbării polare viitoare.

Schimbarea polară viitoare este unul dintre principalele lor secrete, pe care încearcă să le ascundă. Dar adevărul iese, iar cedarea magnetică, care este un precursor, al schimbării axei fizice, se întâmplă în acest moment:

https://www.armstrongeconomics.com/international-news/nature/magnetic-poles-are-moving-rapidly-as-never-before-precursor-to-a-pole-shift/

https://stillnessinthestorm.com/2019/01/something-very-strange-is-happening-to-earths-magnetic-north-pole-and-no-one-knows-why/

http://themostimportantnews.com/archives/experts-warn-of-a-cataclysmic-flip-of-earths-magnetic-field-as-a-mysterious-anomaly-under-the-continent-of-africa-causes- it-to-slăbi

Cel de-al doilea secret pe care Cabala încearcă să îl ascundă este că, interacțiunile dintre polaritatea feminină și masculină creează un câmp electromagnetic toroidal, care declanșează energia kundalini ducând la eliberarea planetară.

Deoarece planul iezuit de a suprima sexualitatea umană a eșuat, ei au elaborat un nou plan. Ei doresc să de-polarizeze și să confunde identitatea sexuală a femeilor și bărbaților prin promovarea confuziei de gen:

https://www.rt.com/news/447454-pc-gone-wild-traditions-2018/

Prin emascularea bărbaților:

http://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=115561

https://verydumbgovernment.blogspot.com/2019/01/suicidal-marketing-gillete-andtoxic.html

https://www.henrymakow.com/2019/01/is-director-of-toxic-masculini.html

Și prin de-feminizarea femeilor.

Pentru a de-feminiza și elimina sexual femeile, iezuiții au organizat, de asemenea, campanii mediatice în ultimele decenii, pentru a promova, raderea axilei și a părului pubian pentru femei:

https://www.thecut.com/2014/06/why-were-grossed-out-women-pit-hair.html

Axila și părul pubian sunt conectate la puterea feminină primordială, pe care familiile iezuiților și a Nobilimii Negre vor să le distrugă.

De asemenea, au impus produse de igienă toxică, care generează dezechilibre hormonale la femei:

https://stillnessinthestorm.com/2019/01/endocrine-disruptors-study-links-early-puberty-in-girls-to-chemicals-in-shampoo-toothpaste-and-soap-even-if-only-used- -de mama-in-sarcinii /

https://stillnessinthestorm.com/2018/12/chemicals-in-cosmetics-other-products-tied-to-early-puberty-in-girls/

Activarea energiilor electrice masculine nedistorsionate, pure, și a energiilor magnetice feminine nedistorsionate, pure, sunt necesare pentru eliberarea planetară.

Activarea energiei masculine pure, electrice, este esența Ciocanului lui Thor.

Energiile feminine receptive magnetice, creează un câmp de rezonanță, care sunt Antena Contactului pentru Eveniment.

Împreună ei creează Sfântul Graal.

Împreună ei creează mandala Familiei Sufletești:

https://www.annasayce.com/soul-connections-and-soul-mates/

Este timpul ca membrii treziţi din populația de suprafață, să înceapă să creeze legăturile Familiei Sufleteşti, bazate pe perspectiva Sufletului. Acest proces a început deja. Mai multe instrucțiuni despre acest lucru vor fi date în curând.

Familiile Sufleteşti mandale, vor începe să locuiască în Insulele Luminii. Procesul de creare a insulelor de lumină a început de pe acum, și există proiecte în curs de desfășurare în Asia, Europa, Africa și America. Mai multe instrucțiuni despre acest lucru vor fi date în curând.

Familiile Sufleteşti mandala și Insulele de Lumină sunt Sferele Cereşti, care sunt create în interior, dar paralele cu iadul condițiilor actuale de suprafață. Ele se manifestă când este suficientă Lumină. Acestea sunt semințele viitoarei civilizații de separare, de pe suprafața planetei. Acum este timpul.

Victorie Luminii!

http://2012portal.blogspot.com/2019/01/bubbles-of-heaven.html?m=1

Traducere: Ambarees, postat în 22 ianuarie 2019, 13:00 pe: https://jawescreator.wordpress.com/2019/01/22/portal/

Împlinire

6 comentarii la „Portal

Lasă un comentariu