Mesaj Pentru Omenire ~ Este Timpul Pentru Ca America și Lumea Să Se Trezească

zl

Dincolo de titlul ce poate părea ciudat pentru unii, ciudat pentru că am ales acest mesaj, pentru postarea pe blog, voi spune că este un mesaj, scurt, clar, ce sintetizează în câteva rânduri esenţa devenirii. (Ambarees, Argument)

Message to Humanity ~ It’s Time For America And The World To Wake Up

de Teri Wade, 30 ianuarie, 2019

~~~~~~~

Este timpul ca lumea și America să se trezească și să evolueze, și să pună capăt ignoranței și credințelor, care nu au nimic de a face cu Dumnezeu sau cu originile omenirii. Nu ne mai putem permite luxul de a rămâne în ignoranță și de a acționa în afara Legii Universale. Ceea ce se face în numele lui Dumnezeu și al țării este o urâciune. Am fost mințiţi și mintea ne-a controlat întreaga existență, și trebuie să se termine.

Pământul a fost vizitat și colonizat de multe ori, de multe ori în urmă cu sute de milioane de ani. Annunaki … Cei care au venit din Cer pe Pământ au fost unii dintre acești colonizatori. Unele dintre aceste rase au funcționat sub Legea Universală și au slujit altora, alții au fost în slujba lor și au profitat de oamenii primitivi, care au însemnat rasa umană.

Au venit în nave fizice și nave, care erau doar energie pură. Aveau arme pe care mintea umană nici măcar nu le poate înțeleg. Pământul a fost la starturi și restarturi de mai multe ori, din cauza războaielor în curs. Orașele și piramidele scufundate sub mări sunt mărturiile acestor războaie.

Guvernele și religiile cunosc toate acestea, știu totul despre trecutul nostru antic, dar păstrează ascuns, pentru a menține rasa umană ignorantă, împărțită și controlată în mod strălucit. Nu există nici o aripă dreaptă, aripă stângă, aceasta este o distragere foarte distructivă. Există un sistem global de control planetar, despre care majoritatea nu are nicio idee. Știu că am lovit cu ciocanul pe cei foarte religioși, dar sunt total ignoranți față de adevărul celor care îi manipulează.

Acest sistem global de control, al lumii se stinge, nu numai că acesta controlează religiile, sistemul monetar, sistemul financiar, sistemul medical, dar ne-au controlat mințile și acum este pe cale să se schimbe. Întreaga noastră istorie umană a fost o mare Manipulare! ADN-ul rasei umane a fost îmbinat şi împărţit de mai multe ori, de-a lungul a milioane de ani și acum acest hibrid uman interdimensional devine în ceea ce noi eram meniți să fim, și acest sistem global de control se teme de el.

Știm cu toții povestea lui Adam și a Evei, și povestea are merit, dacă cunoaşteţi știința și cine sunt jucătorii adevărați. Biblia are sens atunci când este interpretată esoteric. Suntem cu toții o conștiință, ne cuprinde pe toți, este acea scânteie, care stă în scaunul sufletului lângă inimă și când este activată suntem de neoprit. Soluția pentru pacea mondială și sfârșitul războiului este trezirea la adevăratul mod de a se întâmpla lucrurile aici pe Pământ. Trebuie să ne trezim la adevărul real pentru a înțelege legătura dintre rasa umană, strămoșii noștri galactici și ceea ce înseamnă cu adevărat Dumnezeu.

Până în ziua de azi am fost sub Legea Draconiană, sau unii o numesc rețeaua Arhonică. Trebuie să ne întrebăm de ce există atât de multă inumanitate … Înseamnă moarte, suferință, durere, sacrificiu satanic pentru copii, pedofilie, război și boli etc. Aceste acte inumane sunt planificate și sponsorizate de aceste entități negative din lume. Este timpul să vă treziți și să puneți capăt acestui joc de separare. Aceasta va fi soluția pentru libertatea personală și eliberarea planetară. Pământul este în vremea eliberării și aceste entități întunecate sunt alungate de rase binevoitoare, Pleiadienii, Arcturienii și multe alte rase pozitive, ce ne ajută rasa și planeta noastră să fie libere. Aceste forțe pozitive au scos grila draconiană și au pus în funcțiune grila 5D, și mulți dintre noi au simțit efectele.

Acesta este un război transdimensional, interdimensional și a fost deja câștigat. Armatele lui Dumnezeu înseamnă ghizii noștri, îndrumarea pe care o primim de la ET-urile pozitive, îngerii, sfinți etc. Această îndrumare este multidimensională, și vin aici nave așa cum este descris în textele noastre antice. Multe dintre ele sunt fizice, unele sunt energii pure, iar altele au corpuri de lumină mărită. Nu vă temeți de navele, care vin, pentru că au fost întotdeauna aici. Annunaki căzuți, Draco care au ieșit din Legea Universală, răspund acestui înalt consiliu binevoitor, ce ne vorbeşte. Unii vor fi reabilitați, unii vor fi trimiși înapoi la sursă. Nu puteam să cer un moment mai interesant și incredibil de important pentru a fi în viață!

Sursa: Dragostea a câștigat

https://sananda.website/message-to-humanity-via-teri-wade-january-30th-2019/

Imagine: Pinterest

Traducere: Ambarees; postat în 01 februarie, 2019; 23:15 pe: https://jawescreator.wordpress.com/2019/02/01/mesaj-pentru-omenire-este-timpul-pentru-ca-america-si-lumea-sa-se-trezeasca/

4 comentarii la „Mesaj Pentru Omenire ~ Este Timpul Pentru Ca America și Lumea Să Se Trezească

  1. Draga Ambarees, felicitari pentru selectia acestui articol sinteza care
    reflecta Adevarul timpurilor pe care le traim !

    ” Suntem cu toții o conștiință, ne cuprinde pe toți, este acea scânteie, care stă în scaunul sufletului lângă inimă și când este activată suntem de neoprit. Soluția pentru pacea mondială și sfârșitul războiului este trezirea la adevăratul mod de a se întâmpla lucrurile aici pe Pământ. Trebuie să ne trezim la adevărul real pentru a înțelege legătura dintre rasa umană, strămoșii noștri galactici și ceea ce înseamnă cu adevărat Dumnezeu. ”

    Multumesc pentru articolele care aduc Lumina !
    Binecuvantare si imbratisare, multa Bucurie !
    Namaste !

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu